Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Wijnglazen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic wijnglazen kopen bij 4UStore

Plastic wijnglazen zijn ideaal voor gebruik op een barbecue, maar ook bij cateringactiviteiten of voor een gezellige drink onder collega’s. Plastic wijnglazen hebben dan ook een aantal belangrijke voordelen te bieden. Bovendien zijn plastic wijnglaasjes in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een geschikt plastic wijnglas te vinden is.

Voordelen van plastic wijnglazen

Zoals eerder aangehaald hebben plastic wijnglazen een aantal belangrijke voordelen te bieden. In de eerste plaats zijn de plastic wijnglazen onbreekbaar. Hierdoor verhogen ze de veiligheid, zeker indien ze worden gebruikt bij het kamperen of tijdens een gezellige picknick op het strand. Je wilt immers niet met de ontblote voeten in glasscherven terechtkomen. Dit maakt ze bovendien ook eenvoudig te transporteren, mede dankzij hun licht gewicht en compact formaat. Het feit dat ze daarbovenop ook nog eens eenvoudig stapelbaar zijn, maakt ze voor diverse activiteiten inzetbaar. Tot slot zien de plastic wijnglaasjes er ook nog eens goed uit. Hierdoor doen ze het ook op zakelijke feestjes goed.

Een ruime keuze aan plastic wijnglazen

Zoals steeds zetten we bij 4UStore in op een ruim plastic wijnglazen assortiment. De klassiekers zijn uiteraard aanwezig. Het gaat om plastic wijnglazen die qua vormgeving en uitstraling bijna niet van hun glazen broertjes te onderscheiden zijn. Toch zijn er ook bijzondere plastic wijnglazen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan plastic wijnglaasjes met gekleurde voet. Zij zijn niet alleen leuk om te combineren met de inrichting van jouw feestje, maar helpen ook verschillende wijnsoorten te onderscheiden. En dat laat de bediening heerlijk vlot verlopen. Tot slot zijn ook de onbreekbare plastic wijnglazen bij ons verkrijgbaar. Dergelijke onbreekbare plastic wijnglazen verhogen de veiligheid als geen ander. Het merendeel van de door ons aangeboden plastic wijnglaasjes zijn meerdere keren wasbaar in de vaatwasmachine. Neem contact met ons op voor productgerichte informatie of consulteer de desbetreffende productpagina’s.