Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (3)
Prijs
 1. 34
  74
Manufacturer
 1. Neutraal (3)
Inhoud
 1. 250 ml (2)
 2. 350 ml (1)
Materiaal
 1. Zacht plastic (3)

Frisdrankglazen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Ons frisdrankglazen assortiment

Frisdrankglazen nodig die u in grote aantallen gemakkelijk en snel kan kopen? Bestel dan uw frisdrankglazen online bij ons. Wij verkopen diverse varianten frisdrankglazen die van de juiste materialen gemaakt zijn. De frisdrankglazen zijn daarnaast ook te krijgen in diverse vormen, inhouden en kleuren. Zo is er altijd wel een maat, kleur, vorm en materiaal frisdrankglazen die u blij maakt. Onze frisdrankglazen zijn ideaal voor festivals, concerten, feestjes, picknick, voor op vakantie en nog voor vele andere gelegenheden waarbij u geen gebruik wilt maken van uw dure en mooie glaswerk.

De inhoud

Frisdrankglazen leveren wij in alle soorten, maten en kleuren: heldere, budgetvriendelijke frisdrankglazen, maar ook leuke kidsbekers, speciaal voor de kinderen met een aantrekkelijk design. Verder natuurlijk ook waterglazen, ook kunt u ze gebruiken voor vruchtensappen als appelsap, jus d’orange en ice tea. Deze noemt men ook wel sapbekers.

Disposable frisdrankglazen: de mogelijkheden

Voor het gemak verstaan we onder frisdrank alle niet alcoholische dranken. In deze categorie zijn dan ook waterglazen, sapbekers of sapglazen, limonadeglazen en long drink glazen. Long drink glazen zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor mixdrankjes. Denk aan gin tonics en andere combinaties met alcohol en frisdrank of vruchtensappen. Onze disposable frisdrankglazen zijn een uitstekend alternatief voor echt glaswerk. Zeker voor kinderen is dit veel veiliger. U mag er niet aan denken dat kinderen zich bezeren aan kapot glaswerk. Met een plastic frisdrankglas kunnen ze gewoon spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Zorg als restauranthouder dan ook dat u altijd een onbreekbaar alternatief heeft in de vorm van disposable frisdrankglazen.

Ons assortiment

Naast onze frisdrankglazen verkopen wij natuurlijk nog vele andere producten die ideaal zijn voor elke gelegenheid. Alle producten in ons assortiment zijn gemaakt van uitstekende materialen en hebben een goede kwaliteit, hierdoor zijn de producten in ons assortiment de perfecte disposable producten voor u. Koop bijvoorbeeld:

Naast deze voorbeelden hebben we natuurlijk nog vele andere producten die wij aanbieden in ons glazen assortiment, bijvoorbeeld;

Contact

Vragen over ons disposable frisdrankglazen? Of vanwege onze andere producten ons disposable assortiment? Neem dan makkelijk en snel contact met ons op via telefoonnummer 0117-454 007, stuur ons een e-mail via info@disposabletotaal.nl of vul ons contactformulier in op de website. Wij helpen u zo snel mogelijk met al uw vragen en/of opmerkingen. Samen zetten wij een grote lach op uw gezicht.