Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Champagneglazen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Natuurlijk leveren wij ook champagneglazen, want er is altijd wel iets te vieren. Kies uit een groot aantal verschillende modellen. Ook de zogeheten durables – onbreekbare glazen – vindt u in het assortiment. Deze zijn populair op festivals, in clubs en op andere locaties waar men het te gevaarlijk acht om echt glaswerk te gebruiken. 

Champagneglazen: want er is altijd iets te vieren

Kies voor disposable champagneglazen en bespaar uzelf de afwas. Bij grote evenementen op locatie is werken met disposables bovendien vaak vele malen praktischer. Men kan op locatie niet afwassen en glaswerk zal vaak breken wanneer dit vervoerd. Glaswerk is duur en om deze reden kiest men vaak voor disposable champagneglazen. Ze drinken net zo fijn als echt glaswerk en zijn bovendien onbreekbaar. De zogeheten durables kunnen zelfs meerdere keren worden gebruikt. Deze moeten dan natuurlijk wel worden afgewassen. 

Champagneglazen van kunststof: ideaal voor onderweg

Wanneer u op vakantie gaat of een picknick organiseert zijn disposable champagneglazen een uitkomst. Ze breken niet, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over kapot glas. Neem ze mee wanneer u op vakantie gaat met de auto naar Zuid-Frankrijk. Een heerlijk glaasje champagne met lekkere hapjes. Dat is pas echt genieten.