Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Brasserieglazen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Disposable borrelglazen

Brasserieglazen is eigenlijk een mooi woord voor borrelglazen. Ze worden veel gebruikt voor het drinken van port en sherry. Deze borrelglazen hebben namelijk de perfecte maat voor deze sterkere wijnen. Overigens zijn de borrelglazen ook erg geschikt voor het drinken van witte wijn, rode wijn en rosé wijn. De borrelglazen zijn erg stevig, het ligt lekker in de hand en dringt daarnaast ook nog is fijn. De borrelglazen zijn verkrijgbaar in opvallende, aantrekkelijke kleuren die perfect passen bij een chique tafelaankleding. Overigens zijn er natuurlijk ook standaard transparante borrelglazen te bestellen. De brasserieglazen hebben de afmetingen van borrelglazen en kunnen ook worden gebruikt voor het drinken van shotjes en likeurtjes.

Borrelglazen: traditioneel maar tijdloos

De borrelglazen zijn zeer stevig. Gemaakt van kunststof en meerdere malen te gebruiken. Tevens zijn ze vaatwasmachinebestendig. Het ziijn lichte glazen die fijn zijn om uit te drinken. Daarnaast nemen de borrelglazen weinig plaats in want ze kunnen eenvoudig worden gestapeld. Perfect voor locaties waar men weinig ruimte heeft. Denk aan kleine bars of buffetten. Heeft u één glas nodig waar u verschillende dranken in wilt serveren, dan zijn borrelglazen zonder twijfel de beste keuze. Super veelzijdig en verkrijgbaar in diverse formaten.

Borrelglazen: bij welke gelegenheden?

Borrelglazen zijn eigenlijk geschikt voor iedere gelegenheid. Een tijdloos design dat werkelijk iedereen mooi vindt. Perfect voor een tuinfeest of barbecue. Let ook vooral op de verschillende kleuren. Erg leuk om dit te laten aansluiten op de rest van uw tafelaankleding, zoals het tafelkleed, tafelloper en de servetten.

Assortiment

Naast borrelglazen verkopen wij natuurlijk nog vele andere disposable producten in ons ruime assortiment die net als de borrelglazen ideaal zijn voor elk evenement u disposables producten bij nodig heeft; festivals, barbecues, feestjes en ga zo maar door. Bijvoorbeeld uit ons glazen assortiment:

Naast verschillende soorten glazen verkopen wij ook bekers, servies, bestek, tafelaankleding en nog vele andere soorten producten. En dit allemaal voor een goedkope prijs! Alle producten in ons ruime assortiment worden gemaakt van uitstekende materialen die goed zijn voor u en natuur. Dat is natuurlijk bij ons aandachtspunt 1.

Contact

Heeft u vragen over onze disposable borrelglazen of vanwege een van onze andere producten, onze levering of wilt u gewoon graag een van ons medewerkers spreken? Dit kan via het contactformulier op onze site, via telefoonnummer 0117-454 007 of via e-mailadres info@disposabletotaal.nl. Samen lossen we al uw vragen en opmerkingen op! Wij staan klaar voor u!