Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Borrelglazen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ook borrelglazen zijn natuurlijk verkrijgbaar als disposable variant. Er zijn modellen met en zonder voet verkrijgbaar. Gebruik de borrelglazen voor het schenken van likeuren en distillaten als jenever, gin, whisky, koffielikeuren en meer. Het zijn aangename glazen die fijn drinken. Ook is er natuurlijk een onbreekbaar alternatief verkrijgbaar die geschikt is om meerdere malen te gebruiken en tevens vaatwasmachinebestendig is. Gebruik deze op plaatsen waar het te gevaarlijk is om echt glaswerk te verstrekken, denk aan festivals, clubs en andere evenementen.

Borrelglazen: Bestel ze snel in de shop

Wie houdt er nu niet van een lekkere borrel op z’n tijd? Een whisky bij de koffie na een heerlijke maaltijd of een lekker koffielikeurtje. Gebruik onze disposable borrelglazen bij uw barbecue met familie en vrienden of tijdens een professioneel cateringevenement. De borrelglazen zijn verkrijgbaar in grootverpakkingen, zodat u altijd voldoende voorraad in huis heeft.

Plastic borrelglaasjes kopen bij 4UStore

Er zijn zo van die dranken die zich liever in borrelglazen laten serveren. Gedestilleerde dranken zoals brandewijn en jenever zijn daar mooie voorbeelden van. Het gebruik van dergelijke borrelglazen geeft jouw festiviteiten dan ook extra glans. Toch zijn er aan echte borrelglazen ook een aantal nadelen verbonden. Plastic borrelglaasjes zijn dan een ideaal alternatief. Bij 4UStore vind je verschillende soorten plastic borrelglazen, zoals shotglazen en borrelglazen op voet. Zoals steeds komen deze plastic borrelglaasjes in extra grote hoeveelheden en is onze uiterst voordelige staffelkorting integraal van toepassing.

Plastic borrelglaasjes voor verschillende dranken

Bij 4Ustore kiezen we voor een ruim assortiment aan plastic borrelglaasjes. Deze plastic borrelglaasjes kennen bovendien steeds een uniek doel. Zo is er in de eerste plaats het onderscheid tussen de plastic borrelglaasjes op voet en de borrelglazen zonder voet. Zo’n plastic borrelglaasjes zonder voet zijn onder andere ideaal voor gebruik als shotglas. Een goede brandewijn zal je daarentegen steeds serveren in plastic borrelglazen met voet. Hiernaast bevat ons assortiment nog een aantal andere soorten borrelglazen. Het gaat dan om plastic borrelglaasjes met een specifiek doel. Het plastic en onbreekbaar ginglas met stijlvolle krommingen vormt daar een mooi voorbeeld van.

De voordelen van plastic borrelglazen

Plastic borrelglaasjes zijn veel goedkoper dan echte borrelglazen en zijn bovendien onbreekbaar. Hierdoor komen ze de veiligheid van jouw event ten goede. Hiernaast hoeven ze niet afgewassen te worden en kunnen ze na gebruik meteen in de afvalzak verdwijnen, waarna ze opnieuw gerecycled worden. Tot slot zijn plastic borrelglaasjes ook veel eenvoudiger te stapelen en te vervoeren. Vooral bij grote events waar gedestilleerde dranken vlot over de toonbank gaan, is dat een welgekomen toevoeging.

Bij 4UStore strooien we daar bovendien graag een aantal voordelen bovenop. Zo zijn de plastic borrelglaasjes net zoals onze andere bekers verkrijgbaar in extra grote hoeveelheden én maak je op die manier ook gebruik van onze voordelige staffelkorting.