Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Categorie
 1. Bierglazen (1)
 2. Frisdrankglazen (3)
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (4)
Prijs
 1. 34
  83
Manufacturer
 1. Depa (1)
 2. Neutraal (3)
Inhoud
 1. 200 ml (1)
 2. 250 ml (2)
 3. 350 ml (1)
Materiaal
 1. Zacht plastic (4)

Glazen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Naast bekers zijn er ook nog vele wegwerp glazen beschikbaar. Voor de echte bierdrinkers zijn er plastic bierglazen, want geen feestje is compleet zonder deze plastic wegwerp glazen. De bierglazen zijn handig voor elke party of dit nou jouw verjaardag is, een festival of voor de voetbalclub de plastic bierglazen komen in vele situaties enorm goed van pas. De bierglazen kunnen natuurlijk ook gevuld worden met een andere inhoud dan bier, het plastic glas blijft gewoon hetzelfde. Een ander bekend concept is de Amerikaanse red party cup. Deze party cups hebben al vaak een hoofdrol gehad in de gaafste feestjes en kunnen dan ook niet ontbreken bij die van jou. De red solo cup heeft zelfs een liedje dat de ongekende populariteit alleen maar bevestigt. Elk evenement kan van start gaan met de verschillende wegwerp bekers en glazen van disposable totaal. De brede keus qua artikelen, grootte en uiterlijk zorgt voor de juiste items voor jou en/of jouw bedrijf.

Plastic glazen

Plastic glazen komen altijd van pas. In ons assortiment vindt u een uitgebreid assortimentin alles soorten en maten. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben ze: frisdrank- en limonadeglazen, wijnglazen en champagneflûtes, borrelglazen en zelfs shotglaasjes vindt u bij Disposabletotaal.nl. Alle glazen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en voorzien van een sterke drinkrand zodat ze niet snel zullen scheuren. Deze glazen komt vaak tegen op evenementen als festivals, braderieën en tijdens cateringfeesten; vandaar ook de benaming evenementenglazen. Ze zijn overigens niet enkel geschikt voor professioneel gebruik. Ook tijdens een barbecue of walking dinner bij u thuis met vrienden en familie doen onze plastic glazen uitstekend dienst.

Plastic glazen: goedkoop en tijdbesparend

Met onze plastic glazen bespaart u tijd en geld. Ten eerste heeft u namelijk geen last van die vervelende afwas en u hoeft geen glaswerk te huren of kapotte glazen te vervangen. Daarnaast zijn onze ze nog eens voorzien van een wel heel vriendelijk prijskaartje, dus ook daar hoeft u het niet voor te laten. Onze plastic glazen zijn geschikt voor fris- en fruitdranken, bier, wijn, sterke drank en cocktails. Een passend glas wijnglas heeft natuurlijk veel meer flair dan een ordinaire beker. Naast wegwerp glaswerk leveren wij ook een grote selectie herbruikbare hard plastic glazen. Deze hard plastic glazen worden meer en meer gebruikt door horecagelegenheden vanwege de huidige wetgeving en verboden op echt glaswerk. Neem vlug een kijkje in ons assortiment. U vindt er plastic glazen in alle soorten en maten. Heeft u vragen of deskundig advies nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.