Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Tonicstampers en stirrers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

tonicstampers en stirrers. Deze roerbenodigdheden gebruikt in uw frisdrank, cocktail of ijsthee. Voeg een tonicstamper of stirrer toe en maakt er zo een heerlijk zomers drankje van met een lekker citroen- of sinaasappelsmaakje. 

Tonicstampers en stirrers: sier disposables

De tonicstampers en stirrers zijn niet enkel functioneel, maar ook uitermate praktisch. Het is niet zonder reden dat ze ook wel bekend staan als sier disposables. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. U houdt niet van kleuren? Geen probleem, natuurlijk vindt u ook de zwarte en transparante varianten in ons assortiment. Wanneer u een drankje serveert aan uw gast met stukje citroen, sinaasappel of limoen zorg er dan altijd voor dat er een tonicstamper in het glas zit. Hetzelfde geldt voor de stirrer. Cocktails die in laagjes worden geschonken, dienen voor het drinken door elkaar geroerd te worden. Dit is waar de stirrer om de hoek komt kijken. Het toevoegen van een tonicstamper of stirrer geet uw drankje net dat beetje extra uitstraling. De roerbenodigdheden zijn gemaakt uit stevig kunststof en kunnen zonder problemen in de vaatwasser. 

Tonicstampers en roerstaafjes kopen bij 4UStore

Tonicstampers en roerstaafjes, ook wel eens stirrers genoemd, zijn een broodnodige toevoeging voor iedere zichzelf respecterende cocktail. Echter hoort het ook perfect thuis in een ijsthee, vers geperst fruitsap of in andere zomerfrisse drankjes. De tonicstampers en roerstaafjes van 4UStore zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Niet alleen de kleuren verschillen, maar ook de afmetingen en de functionele eigenschappen lopen soms sterk uiteen.

Tonicstampers en roerstaafjes in diverse kleuren

In de eerste plaats gaat het assortiment tonicstampers en roerstaafjes van start met neutrale kleuren. Het gaat om zwarte tonicstampers en roerstaafjes met hiernaast transparante varianten. Echter zijn er ook gekleurde tonicstampers verkrijgbaar. Zij komen in een assortizak met daarin de kleuren oranje, geel, blauw en groen. Mag het wel wat feestelijker zijn? Dan zijn er de bijzondere tonicstampers met glitters. Geen zorgen: de glitters kunnen niet in jouw drankje terechtkomen. In de praktijk gaat het hier dan ook om transparante tonicstampers die binnenin met glitters werden afgewerkt. 100% veilig te gebruiken in combinatie met voedsel en drankjes, dus.

De keuze voor tonicstampers op basis van PS

Wie er de productbeschrijving op naslaat, zal al snel merken dat onze roerstaafjes en tonicstampers stuk voor stuk gemaakt werden op basis van PS (polystyreen). De keuze voor PS mag dan ook niet verbazen. Het gaat om een waterafstotende stof . Bovendien is het ook nog eens heel stevig. Het is dezelfde stof die ook gebruikt wordt voor wegwerpbekertjes, maar dan uiteraard in een stijver jasje. Het heeft een hoge glasovergangstemperatuur, waardoor het niet snel zal smelten. Enkel bij kokende vloeistoffen verliest het zijn stevigheid. Tot slot is PS ook een heel goedkoop materiaal waardoor het ideaal is voor productie op grote schaal. Ook bij 4UStore merk je dat. De tonicstampers en roerstaafjes komen immers in extra grote verpakkingen waarbij je gewoon mag genieten van onze uiterst voordelige staffelkorting. Bedankt PS, bedankt 4UStore!