Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 11
    12

Rietjes

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Rietjes kopen bij 4UStore

Een rietje kent een tweeledig doel. Enerzijds is het heel functioneel, anderzijds neemt het een decoratieve rol in. Dit tweeledig doel laat zich ook vertalen in het assortiment van 4UStore. Hierbij houden we echter ook rekening met de verschillende dranken waarbij een rietje zijn intrede kan doen. Voor frisdrank volstaat misschien een gewoon strootje maar bij smoothies zijn dikke rietjes dan weer heel gewoon. Hoe dan ook hebben wij steeds het rietje dat bij jou past.

Een rietje voor elk drankje

Bij 4UStore vind je een strootje voor elk drankje. In zijn meest eenvoudige vorm gaat het om een buigrietje met een leuk kleurtje. Kinderen houden ervan, maar ook indien je frisdrank in het flesje serveert is zo’n buigrietje altijd handig. Hoewel zo’n rietje meestal in een leuk kleurtje komt, is het ook verkrijgbaar in het zwart. Vooral bij modernere settings staat zo’n rietje altijd goed. Het buigrietje is verkrijgbaar in verschillende formaten opdat je altijd een geschikt rietje vinden kan. Daarnaast bieden wij diverse roerstaafjes en bekerhouders aan. Maak vervolgens je set compleet met onze wegwerp borden!

Hiernaast zijn ook andere rietjes bij ons verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan het Bright Milkshake rietje. Het gaat om dikke rietjes speciaal voor verse milkshakes. Voor cocktails zijn er dan weer roerrietjes. Zo’n roerrietje is extra stevig en staat ook roeren toe, waardoor het heerlijk multifunctioneel weet te zijn. Ben je tot slot op zoek naar een strootje voor de kinderen? Ook dan hebben wij enkele leuke rietjes beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een rietje waarbij een clown heen en weer bengelt of aan een strootje met een leuk palmboompje. Dit laatste is overigens ook leuk voor themafeestjes!

Een duurzaam rietje kopen

Het rietje staat al langer ter discussie. Niet voor niets gaan ook grotere fastfoodketens op zoek naar duurzamere alternatieven. Ook wij bieden zo’n duurzaam alternatief aan, met name het Biodore rietje op basis van papier. Het strootje heeft een natuurlijke uitstraling en is biologisch afbreekbaar. Ze gaan extra lang mee en zijn ook geschikt voor cocktails en ijskoude drankjes.