Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Overige drinkbenodigdheden

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Overige drinkbenodigdheden kopen bij 4UStore

De heerlijkste koffie laat zich niet zomaar schenken. Toevoegingen zoals koffiecreamer en suikerzakjes dringen zich dan ook op. In de categorie overige drinkbenodigdheden vind je dergelijke heerlijke toevoegingen. Vind je niet de koffiecreamer die je zoekt of wil je extra keuzemogelijkheid met betrekking tot de suikerzakjes? Neem dan ook even een kijkje op Kantinewinkel.nl waar we over een ruimer assortiment beschikken. Of vraag gewoon onze klantendienst om hulp!

Koffiecreamer kopen bij 4UStore

Sommigen drinken hun koffie zwart als de nacht, terwijl anderen zweren bij de toevoeging van melk. Voor die laatste groep hebben wij koffiecreamer aan ons assortiment toegevoegd. De toevoeging van koffiecreamer geeft de koffie dan ook een romige toets, zoals sommigen er nu eenmaal van houden. Hierbij heb je de keuze tussen een vloeibare koffiecreamer of koffiecreamer in poedervorm. Het effect is hoe dan ook identiek. Uiteraard kan je ook nog steeds voor koffiemelk kiezen, zoals het verkrijgbaar is via onze andere website Kantinewinkel.nl, maar het gebruik van koffiecreamer heeft natuurlijk wel een aantal voordelen te bieden. Zo is koffiecreamer eenvoudiger te doseren en is het hierdoor ook ideaal voor gebruik in horecagelegenheden. Bovendien blijft koffiecreamer heerlijk lang houdbaar en is het heel compact. Alleen maar voordelen, dus.

Suikerzakjes kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen koffiecreamer kopen maar ook suikerzakjes. Hier gelden in principe dezelfde voordelen als deze die we bij koffiecreamer benoemden. De eenvoudige dosering, het beperkte formaat en de voordelige tarieven zijn daar slechts enkele voorbeelden van. En uiteraard is onze staffelkorting ook op deze suikerzakjes van toepassing. Bovendien vindt u bij 4UStore een ruim aanbod plastic koffiebekers, wegwerp borden en draagtrays voor bekers.

Op zoek naar andere drinkbenodigdheden en vind je ze niet terug op deze website? Neem dan even een kijkje op onze andere websites en met name op Kantinewinkel.nl. Nog steeds niks? Geen probleem. Neem dan even contact op met onze klantendienst. Wij gaan na of we jou de drinkbenodigdheden niet alsnog kunnen aanbieden. Uiteraard aan de scherpe prijzen die je van ons gewoon bent.