Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Onderzetters

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Onderzetters kopen bij 4UStore

Voor een goede tafelinrichting zijn de kleinste details vaak doorslaggevend. Ook in de horeca is dat het geval en merken we steeds vaker dat klanten een stuk veeleisender worden. In een ver verleden was de klant misschien nog tevreden met een bierviltje en rietjes, in sommige landen volstaat zelfs een servet als scheidingslijn tussen tafel en glas. Maar in Nederland is een onderzetter echt wel een must geworden. Vooral de papieren onderzetters winnen zo aan belang.

Het nut van papieren onderzetters

Waarom we het bierviltje steeds vaker door papieren onderzetters vervangen? Dat heeft te maken met de voordelen van onderzetters. Onderzetters laat je immers eenvoudiger aansluiten bij jouw interieur en ogen minder goedkoop. Onderleggers bieden bovendien de nodige keuzevrijheid en het is zelfs zo dat ze milieuvriendelijker zijn dan het klassiek stapeltje bierviltjes. Hiernaast hoeven papieren onderzetters niet aan kwaliteit in te boeten. Bij 4UStore vind je bijvoorbeeld 8-laags papieren onderleggers van superieure kwaliteit. Daar kan een bierviltje niet aan tippen. Naast de papieren onderzetters hebben we ook papieren bordjes en kartonnen schaaltjes.

Anderzijds klopt het natuurlijk wel dat aan onderzetters een hoger prijskaartje kleeft dan aan de bierviltjes die je toch maar gratis van de fabrikant krijgt. Toch kunnen we dat heus wel relativeren. Indien je kiest voor papieren onderzetters is de aankoopprijs immers heel beperkt. Kies je daarentegen voor herbruikbare tafelmatjes? Dan weet die investering zich al snel terug te verdienen.

Milieuvriendelijk ondernemen met onderzetters

In vergelijking met bierviltjes zijn onderzetters de milieuvriendelijke keuze. Bij uitwasbare onderzetters hoeft dat niemand te verbazen, maar ook bij papieren tafelmatjes is dit het geval. Met bierviltjes wordt over het algemeen immers losbandiger omgesprongen. Het stapeltje staat standaard op de tafel en ook de klant weet dat je het gratis hebt gekregen. Het gevolg: de bierviltjes raken al snel beklad. Bij stijlvolle papieren onderleggers is dit niet het geval en zal men ze minder snel bevuilen. En de kinderen? Voor hen voorzie je toch gewoon een kleurboek. Dat is immers net zo leuk!