Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 28
    95

Onderzetters

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Onderzetters kopen bij 4UStore

Wanneer we het hebben over tafelinrichting, zijn de details vaak cruciaal. De laatste jaren is de consument dan ook meer beginnen vergen van zijn trouw café. Naarmate de prijzen van een cafébezoek steeds hoger werden ten gevolge van de krimpende marges, is de consument steeds vaker beginnen eisen dat zijn cafébezoek een ware belevenis wordt. Het gevolg: de vele thematische interieurs of de quiz- en sportavonden die er vaak plaatsvinden. Klassieke bierviltjes die je gratis van de fabrikant krijgt, volstaan voor de consument niet meer. Papieren onderzetters blijken de toekomst te zijn.

Waarom papieren onderzetters kopen?

In principe hebben papieren onderzetters dezelfde voordelen als een bierviltje. Het voorkomt het nat worden van de tafel door condensatie, het morsen of door waterresten die zich na het schoonspoelen op het glas bevinden. Toch zijn onderzetters een stuk ouder dan bierviltjes, hoewel ze destijds nog van porselein of aardewerk werden gemaakt. De bierviltjes met opgedrukte reclame hebben de klassieke onderzetters pas een hele tijd later vervangen. Toch hebben papieren onderzetters een aantal voordelen ten opzichte van de klassieke bierviltjes. In de eerste plaats laat je ze eenvoudiger aansluiten bij jouw interieur, net zoals de consument het verwacht. Papieren onderzetters zijn dan ook verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Hiernaast zijn papieren onderzetters ook een stuk milieuvriendelijker. Hoe dat komt? Dat leggen we hieronder even voor jou uit.

De milieuvriendelijke eigenschappen van papieren onderzetters

Bierviltjes zijn zo’n gemeengoed geworden, dat we ze bij de vleet verbruiken. Staat er een stapeltje bierviltjes op tafel en heeft de jongste dame een balpen als wapen? Dan zal ze ze al snel voorzien van de gekste tekeningen. Het papierwerk mag echter in de vuilnisbak. Bij papieren onderzetters is dat anders. Het bekladden van papieren onderzetters is immers veel hoogdrempeliger, waardoor het verbruik lager ligt. En in ruil voorzie je toch gewoon even een speelhoek of een schommel voor de kinderen? Want ook dat laatste vormt een belangrijk onderdeel van de hedendaagse cafébelevenis.

"

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 751 beoordelingen

gvv raptim

18 mrt. 2019