Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 23
    39
Manufacturer
  1. Biodore® (1)
  2. Neutraal (1)

Bekerhouders en draagtrays

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Onze bekerhouders zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Ze zijn geschikt voor onze inzetbekers. Een beker met houder drinkt toch een heel stuk lekkerder dan een kartonnen of plastic bekertje. Het benadert het koffiedrinken uit een mok of kop het meest. De bekerhouder is uitermate economisch, aangezien deze meerdere malen te gebruiken is. Hij is eenvoudig te reinigen met de hand of in de vaatwasser. De inzetbeker dient overigens wel iedere keer vervangen te worden.

Draagtrays

Ook in deze categorie vindt u de draagtrays. Deze zijn verkrijgbaar met 2 of 4 vakken. Draagtrays zijn onmisbaar tijdens festivals, concerten en braderieën. Iedereen die wel eens 6 biertjes heeft moeten bestellen en deze meenemen door een mensenmenigte kent het gevoel. Een draagtray is een stukje service dat u uw klanten biedt en kan het verschil maken tussen natte en droge kleding. Deze relatief kleine investering is zeker de moeite waard!

Bekerhouders en draagtrays kopen bij 4UStore

Disposables zijn een handige toevoeging voor grote evenementen. Hier drukken ze de kosten terwijl ze ook veiliger en efficiënter zijn. Toch vergen dergelijke grote evenementen ook extra inspanningen. Daarom vind je bij 4UStore ook een draagtray voor bekers. Het gaat om een draagtray voor bekers met verschillende opbergvakken, gaande van twee tot zes gaten. Ideaal om een enkele enthousiasteling in de rij te laten aanschuiven. De draagtray voor bekers is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en op basis van uiteenlopende materialen.

Biodore draagtray voor bekers kopen

Deze bekerhouder heeft een natuurlijke uitstraling, zoals we het van het merk Biodore gewoon zijn. De draagtray voor bekers werd hierbij gemaakt op basis van papierhulp waardoor het de duurzame keuze is. Verder is de bekerhouder prettig draagbaar ontwerpen en hierdoor ideaal voor gebruik op festivals, barbecues, tuinfeesten of andere events. De Biodore draagtray voor bekers is verkrijgbaar met twee of vier vakken en komt zoals steeds in extra grote hoeveelheden.

Kartonnen draagtray voor bekers kopen

Bij 4UStore kan je ook een draagtray voor bekers vinden op basis van karton. Het gaat om een bekerhouder die voorzien is van zes gaten. De bekerhouder is niet voorzien van een ondersteun waardoor het iets minder stevig aanvoelt. Indien het met de geschikte drinkbekers wordt gebruikt, hoeft dat echter geen probleem te zijn. Het gaat om goedkope draagtrays die gewoon recyclebaar zijn en het kleur wit hebben.

Plastic draagtray voor bekers kopen

Tot slot kan je bij 4UStore ook een plastic draagtray voor bekers kopen. Zo’n plastic bekerhouder voelt heel stevig aan en is niet alleen geschikt voor frisdrank of bier, maar ook voor hete dranken zoals koffie en thee. De uiterst stevige plastic draagtray voor bekers werd bovendien voorzien van een middenvak. Ideaal om meteen de suikersticks en andere drinkbenodigdheden in te bewaren, maar ook handig om het muntgeld tijdelijk kwijt te kunnen. Zo hoeft men de rij niet op te houden en verhoog je de doorlooptijd aan de kassa. Handig, zo’n draagtray voor bekers.