Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 103
    104
Manufacturer
  1. Neutraal (1)

Bekerdispensers

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Een bekerdispenser kopen bij 4UStore

Snel even wat water bijtanken? Dan neem je er natuurlijk een disposable beker bij. Met een bekerdispenser wordt dat een stuk eenvoudiger. De bekerdispenser geeft immers meteen een beker vrij waarna men koffie, thee of andere dranken kan inschenken. Gebruiksvriendelijkheid, comfort en plaats efficiëntie staan bij zo’n bekerdispenser centraal. Natuurlijk wel zo fijn als uw bekerdispenser niet alleen goed voor uw, maar ook voor uw omgeving is.

Voordelen van een bekerdispenser

Wij van 4UStore kiezen voor een multifunctionele bekerdispenser waarin je zowel plastic als kartonnen bekers kan bewaren. Hierdoor kan je de bekerdispenser multifunctioneel inzetten voor zowel warme als koude dranken. Gebruiksvriendelijkheid is eveneens een cruciaal voordeel van de bekerdispenser. Zo is de door ons aangeboden bekerdispenser eenvoudig bedienbaar met een hendel, waarna meteen een beker wordt afgegeven. Geen rommel meer en dankzij de capaciteit van ruim 100 koffiebekers is de bekerdispenser zeer efficiënt, wel zo handig. Omdat de bekerdispenser steeds slechts één beker vrijgeeft, wordt verspilling voorkomen. En dat is zowel goed voor het milieu als voor jouw geldbuidel.

Toch heeft de bekerdispenser nog een extra voordeel. Het helpt de bekers immers hygiënisch te bewaren en dit gedurende een lange tijd, want elke bekerdispenser gaat jarenlang mee. Het is dan ook een ideale keuze voor op het werk, in de kantine of in een snackbar.

Werking van de bekerdispenser

Je dient de bekerdispenser aan de wand te monteren. Een ideale locatie is net naast de koffiemachine (kartonnen bekers) of naast het drinkwatersysteem (plastic drinkbekers). Vervolgens vul je de bekerdispenser met geschikte bekers, deze kunt u gelijk met de aanschaf van uw nieuwe bekerdispenser aanschaffen. De bekerdispenser kan tot 100 bekers bevatten. Wil je uiteindelijk één beker uit de bekerdispenser halen? Dan hoef je enkel de hendel over te halen en vervolgens wordt automatisch één beker vrijgegeven. Handig, toch?

Meer weten over de door ons verkochte bekerdispenser of over de compatibiliteit met de drink- en koffiebekers uit ons assortiment? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Wij helpen jou immers graag verder en leggen een en ander voor jou uit. Wij zijn elke werkdag te bereiken via telefoonnummer 0117-454007, via e-mailadres info@disposabletotaal.nl of via het contactformulier op onze site. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen met al uw vragen en/of opmerkingen. Wij staan klaar voor u en samen zetten wij een brede en stralende glimlach op uw gezicht.