Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Drinkbenodigdheden

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Drinkbenodigdheden. Deze categorie bevat alle disposable artikelen die met drank te maken hebben, afgezien van de glazen en bekers: Rietjes, roerbenodigdheden als tonicstampers, bekerhouders en draagtrays, bekerdispensers, koffielepeltjes, roerstaafjes en onderzetters. Tot slot natuurlijk ook nog suikersticks, creamersticks en candarelsticks voor de koffie en thee. 

Drinkbenodigdheden: Alles wat u nodig heeft voor uw favoriete drankje

Het assortiment van deze categorie bestaat uit een groot aantal verschillende artikelen: tonicstampers voor een frisdrank of cocktail met citroen, limoen of sinaasappel. Handig om het stukje fruit uit te persen, maar tegelijkertijd dient het natuurlijk ook als versiering. Verder, de petflessen, handig voor onderweg en het bewaren van vers geperste sappen in de koeling. De bekerhouders en draagtrays zijn verkrijgbaar in kunststof of karton. Deze worden veel gebruikt op festivals, kermissen en braderieën. Er zijn varianten voor 2, 4 of 6 bekers of glazen verkrijgbaar. De variant voor 6 bekers is overigens de meest gangbare. Superhandig en dit wordt zonder twijfel gewaardeerd door de bezoekers van uw bar. De meeste bezoekers zijn namelijk niet in staat in één keer 6 bier mee te nemen naar hun vrienden en zullen dus twee keer moeten lopen, indien er geen draagtrays aanwezig zijn. De draagtrays nemen overigens vrijwel geen plaats in, aangezien ze eenvoudig te stapelen zijn.

Bekerdispensers en rietjes

Ook in het assortiment handige bekerdispensers. Deze kunt u neerzetten of monteren aan de muur. Met een druk op de knop of een trek aan de hendel geeft de bekerdispenser iedere keer één beker. Zo worden er niet teveel bekers gebruikt, wat een stuk economischer is en dus beter voor uw portemonnee, maar natuurlijk ook voor het milieu. Over het milieu gesproken, in ons assortiment vindt u een groot aantal milieuvriendelijker alternatieven van merken als Biodore. Deze producten hebben een veel geringere impact. Ze zijn over het algemeen gemaakt van palmblad of suikerriet, natuurlijke producten dus die voor honderd procent biologisch afbreekbaar zijn. Dan de rietjes, deze zijn natuurlijk handig voor de kinderen, maar ook leuk om uw frisdranken of cocktails mee te versieren. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, met of zonder decoratie. Zo zijn er rietjes met kikkers, fruit, duveltjes, oceaandieren, palmbomen en clowns verkrijgbaar. Natuurlijk ontbreken ook de milkshakerietjes niet.

Lepeltjes, roerstaafjes, onderzetters en overige drinkbenodigdheden

Kies uit vele verschillende varianten koffielepeltjes en roerstaafjes: kunststof, hout, wit, zwart en metallic look. Verkrijgbaar in verschillende maten. Ook hier vindt u natuurlijk weer de milieuvriendelijker alternatieven van Biodore. Tot slot, de onderzetters en overige drinkbenodigdheden. Onderzetters mogen natuurlijk niet ontbreken. Zijn kringen op tafel u ook zo’n door in het oog. U bent zeker niet de enige die zich hieraan ergert. Presenteer daarom ieder drankje dat u serveert met een mooie onderzetter. Gasten zullen eerder geneigd zijn, deze ook daadwerkelijk te gebruiken. De overige drinkbenodigdheden bestaan uit creamer-, suiker- en candarel-sticks voor in uw koffie en thee.