Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 34
    61
Manufacturer
  1. Neutraal (4)

Draagtassen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Disposabletotaal.nl levert verschillende soorten draagtassen in verschillende materialen voor ontelbare toepassingen. U heeft de keuze uit plastic of papieren varianten. Kies een model dat perfect past bij de bedrijfsuitstraling die u nastreeft.

Draagtassen

Bij Disposable totaal is er keus uit papieren draagtassen en plastic draagtassen. Deze komen beide vaak in winkels voor en zijn dan ook uitermate geschikt voor bedrijven met tassen. De draagtassen kunnen op vele manieren gebruikt worden en ondanks dat het eigenlijk wegwerptassen zijn, kunnen deze alsnog meerdere malen gebruikt worden wanneer bewaard. De papieren en plastic draagtassen zijn in verschillende maten beschikbaar zodat deze voor iedereen de perfecte fit kan zijn. Zowel de zakken als tassen zijn erg handig voor meerdere keren  gebruik en items te vervoeren, Disposabletotaal maakt dit makkelijk voor iedereen door hun ruime assortiment.

Draagtassen: milieuvriendelijke alternatieven

U bent een milieubewuste ondernemer en wilt zich aanpassen aan de huidige belevingswereld? Neem dan bijvoorbeeld een neutrale, bruine krafttas. Deze kan namelijk makkelijk gerecycled worden bij het oud papier. Of kies voor een Biodore tas. Deze hemddraagtasjes zijn composteerbaar en hebben een zeer natuurlijke uitstraling. De hemdtasjes bestaan voor 100% uit natuurlijke materialen en zijn gecertificeerd volgens EN-13432. De tasjes zijn gemaakt van natuurlijk maiszetmeel. Producten die van dit materiaal zijn gemaakt, kunt u herkennen aan een kiemplantlogo. De tasjes zijn relatief dun, maar bieden tegelijkertijd toch een goede draagkracht. De tasjes zijn te verkrijgen in verschillende formaten, deze bieden allen een andere trekkracht. Qua toepassingen zijn de Biodore draagtassen geschikt voor take away-maaltijden, vers- en delicatessewinkels, marktkramen en cateringdoeleinden. Nadat er boodschappen in zijn vervoerd, worden de biodore tasjes vaak gebruikt voor bio-afval.

Draagtassen: beantwoord aan de vragen van de toekomst

Vandaag de dag zijn meer en meer consumenten op zoek naar alternatieven die geen tot weinig impact op het milieu hebben. Beantwoord aan deze vraag met het aanbieden van natuurlijke producten. Maak van eten en drinken een beleving en zorg dat ieder detail – tot aan de draagtas – klopt.

Plastic tassen

Plastic tassen mogen tegenwoordig niet meer gratis verstrekt worden door winkeliers. Dit om zwerfvuil tegen te gaan en grondstoffen te sparen. Er zijn uitzonderingen: er mogen wel plastic tassen worden verstrekt ter bescherming van voedsel. Denk aan delicaat fruit als frambozen of aardbeien. Ook wanneer u take away-maaltijden mag u gratis plastic tasjes verstrekken. Een andere uitzondering maakt men voor het tegengaan van voedselverspilling. Als voorbeeld: een gast in uw restaurant vraagt of het restant van de maaltijd mee naar huis mogen worden genomen. Natuurlijk is het in deze situatie geoorloofd een plastic zak te verstrekken aan uw gasten.

Plastic tassen: Assortiment

Kies voor een plastic tas die past bij de uitstraling van uw bedrijf. In ons assortiment vindt u een groot aantal verschillende plastic tassen: van goedkope, multifunctionele hemdtasjes voor het verpakken van take away maaltijden, fruit, groente of andere kleine boodschappen. Ondanks het feit dat ze erg voordelig zijn bieden onze hemdtasjes toch een serieuze draagkracht. Daarnaast zijn ze erg dun en nemen dus weinig plaats in, in uw voorraadruimte. Naast deze hemdtasjes vind u in het assortiment de populaire dozendragers. Deze tasjes zijn ontworpen voor het vervoer van pizzadozen. Voor het dragen van meerdere pizzadozen heeft u namelijk beide handen nodig. Dit is onhandig en kan bovendien gevaarlijk zijn. Kies daarom voor een flexibele dozendrager. Deze zijn overigens ook geschikt voor gebaks- en taartdozen. Het werkt als volgt: Open de tas en plaats twee hoeken van de doos in de tas, vervolgens sluit u de tas en neemt beide handgrepen vast. De dozendrager kan dus gewoon makkelijk als tas worden gedragen. Het ontwerp is geschikt voor meerdere maten dozen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.