Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Zwanenhals- en verzenddozen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zwanenhals- en verzenddozen kopen bij 4UStore

Zwanenhalsdozen zijn gebak- en taartdozen voorzien van een zwanenhals-sluiting. Een snel opzetbare verpakking die veel gebruikt wordt door bakkers, traiteurs en broodjeszaken voor het verpakken van taart, gebak, luxe broodjes en sandwiches en warme snacks. 

Zwanenhals- en verzenddozen: voordelige oplossing voor het verpakken van taart en gebak

De dozen zijn voorzien van een insteeksluiting in de vorm van een zwanenhals. Vandaar de naam. De dozen worden plano geleverd in krimpverpakking. De zwanenhals- en verzenddozen voldoen aan alle eisen van de voedselveiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten en varianten en vervaardigd uit gerecycled karton. Een relatief voordelige oplossing voor het verpakken van onder andere taart en gebak.

Aan welke eigenschappen moeten verzenddozen en zwanenhalsdozen voldoen?

In de eerste plaats moeten deze verzenddozen stevig zijn. De zwanenhalsdozen moeten er immers voor zorgen dat het gebak of de taart ook veilig de eindbestemming bereikt. Het stevig karakter van zo’n verzenddozen kan je op verschillende manieren bereiken. Wij kiezen bijvoorbeeld voor verzenddozen op basis van extra stevig karton, maar ook andere materialen zijn mogelijk. Karton heeft hierbij het voordeel dat het extra licht is, heel compact, voordelig en bovendien ook nog eens vriendelijk voor het milieu.

Hiernaast kan je ook zelf extra voorwaarden stellen aan jouw verzenddozen. Sommigen laten hun zwanenhalsdozen bijvoorbeeld bedrukken. Echter kan je ook kiezen voor standaard witte verzenddozen. Via een handige en gepersonaliseerde sticker zorg je vervolgens voor een goede sluiting. Ook dat zorgt voor herkenbaarheid terwijl het toch een stuk voordeliger is.

Verzenddozen en zwanenhalsdozen kopen: waarop letten?

Uiteraard houd je in de eerste plaats rekening met voorgaande opmerkingen. Maar houd bovendien ook rekening met de lengte en breedte van de verzenddozen. Het mag immers niet de bedoeling zijn dat de taart gaat schuiven. Vergeet hierbij ook niet de afmetingen van de taartrand in rekening te brengen. Vergewis je er tot slot van dat de verzenddozen voldoende hoog is. Bij extra hoge taarten zal je dan ook moeten kiezen voor aangepaste zwanenhalsdozen. Neem contact met ons op voor meer informatie met betrekking tot de beschikbaarheid ervan. Ben je op zoek naar andere soorten dozen, maar kan je ze niet vinden? Neem dan ook gerust contact met ons op zodat we kunnen nagaan of we je daaraan kunnen helpen!