Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 53
  62
Manufacturer
 1. Neutraal (2)
Materiaal
 1. Papier (2)
Type
 1. Taartranden (2)

Taartranden

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Taartranden kopen bij 4UStore

In ons assortiment vind je zowel kartonnen als papieren taartranden. De papieren taartranden zijn ook wel bekend als kantjes. Er zijn zowel ronde als ovale en rechthoekige taartranden verkrijgbaar en dit van gerenommeerde merken als Depa. We leveren ze in verschillende formaten met een diameter variërende van 9 tot 30 cm. De papieren taartranden dienen ter decoratie van taarten en gebak maar worden ook gebruikt voor het serveren van koekjes bij verwenkoffies. Het gaat met andere woorden om multifunctioneel decoratiemateriaal dat dient als feestelijke versiering of als serveermiddel voor borden of schalen. Het kant geeft uw gebak en desserts een chique uitstraling. Zoals het hoort.

Taartranden op basis van papier en karton

De taartranden, zowel de papieren als kartonnen varianten, zijn vetbestendig en voedselveilig. Taart, gebak en desserts blijven absoluut niet plakken aan de papieren of de kartonnen taartranden. Er zal dus geen smaakoverdracht plaatsvinden. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende vormen en formaten. Hierdoor zijn deze taartranden onmisbaar voor elke bakkerij, patisserie, tearoom en brasserie.

Het multifunctioneel geheim van onze taartranden

In Nederland staan we er eigenlijk zelden bij stil, maar in de Verenigde Staten gebruikt men papieren taartranden soms voor heel andere doeleinden. Zo kan je ze bijvoorbeeld tot een puntzakje plooien waarin je vervolgens een geschenkje kan doen. Het oogt immers heel stijlvol en sluit ideaal aan bij een trouwfeest. Werk het natuurlijk dan wel af met een mooie strik en een sierlijk opschrift. Ook kan je ze gebruiken om zelf creatieve werkjes te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klein babykleedje om de geboorte van een dochter aan te kondigen? De mogelijkheden lijken wel eindeloos, zeker indien je even doorheen Pinterest snuffelt.

Voor een patisserie is dat natuurlijk allemaal irrelevant, maar gelukkig leveren we onze taartranden ook aan particulieren die graag creatief wezen. Je bezorgt ons dan toch even enkele mooie kiekjes opdat we het in de kijker mogen zetten?