Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 48
    49
Manufacturer
  1. Depa (1)
Type
  1. Pizzadozen (1)

Pizzadozen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Onze hoge kwaliteit pizzadozen zijn zowel verkrijgbaar in de standaard- als de calzone-variant. De dozen zijn gemaakt van golfkarton en voorzien van een aantrekkelijk design die een authentieke Italiaanse sfeer uitstraalt. Onze dozen houden de pizza’s geruime tijd op temperatuur en lekker krokant. De dozen worden plano geleverd en dienen zelf te worden gevouwen. Ze zijn wel volledig voorgestanst overigens.

Een Walhalla voor Pizza(dozen)

Kunnen cliënten bij u pizza bestellen? Hopelijk levert u die pizza dan ook alvast aan huis (of biedt u minstens een afhaalmogelijkheid). Afhaalpizza zit immers hoe dan ook in de lift, dat mogen de recente omzetcijfers van menig pizzarestaurant alvast aantonen. U bent ook mee in die trend gestapt? Dan kiest u maar beter voor geschikte pizzadozen. Om die reden hebben wij gekozen voor een uitgebreid assortiment met verschillende maten en formaten, zowel standaard- als calzone pizzadozen zijn dan ook vlot bij ons verkrijgbaar. Stuk voor stuk modellen die de authentieke Italiaanse sfeer uitstralen. Wat onze pizzadozen zo speciaal maakt en waarom ze waarlijk thuis horen in menig pizzawalhalla? Het geheim zit hem in zijn unieke samenstelling en praktisch ontwerp.

Een geschikte doos voor een heerlijke pizza

Iedereen kent wel de pizzadozen die menig bezorgers gebruiken. Waarom er in feite gekozen wordt voor dergelijke aangepaste pizzadozen? Daar zijn verschillende redenen voor. In de eerste plaats gaat het om een hele resem aan praktische overwegingen. Een pizzadoos is over het algemeen stevig, waardoor de pizza ook een heftige transportbeurt zonder scheuren weet te overleven (ja, we denken aan die verloederde wegen ten zuiden van Nederland). In de tweede plaats zijn de dozen dusdanig ontworpen om de pizza gedurende lange tijd op temperatuur te houden. Dat is niet alleen belangrijk om een optimale eettemperatuur te garanderen, maar moet bovendien ook garant staan voor een heerlijk krokante korst. In de derde plaats zijn dergelijke pizzadozen handig te stapelen en daardoor ideaal om te bezorgen met een (brom)fiets, scooter of gewoon met de wagen. Het resultaat? Altijd een heerlijke pizza, geleverd onder de beste omstandigheden.

Een duurzame keuze

De pizzadozen opgenomen in ons assortiment worden gemaakt op basis van zogenaamd golfkarton. Dergelijk golfkarton bestaat uit twee lagen. Een laag voor de stevigheid van de doos en een laag voor de bescherming en als inleg voor de pizza. Verder is golfkarton heel goedkoop, aangezien het gemaakt wordt van gerecycleerd papier- en kartonafval (100 % hygiënisch). Dat kan ook u merken aan onze lage prijzen. Het resultaat? Een goedkoop product dat bovendien ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk is. Ideaal voor het imago dat ook u als onderneming wenst uit te stralen. En na het gebruik, bijvoorbeeld bij verdeling in het restaurant zelf? Dan hebben de pizzadozen waarschijnlijk hun laatste levensbeurt weten door te maken. Doordrenkt van voedingsresten zijn ze vaak niet meer geschikt voor papierrecyclage.

Opgelet: sommige afvalophaaldiensten werken echter met een zuurstofloze vergistingsinstallatie waarbij vervuild papier alsnog gecomposteerd kan worden. Neem contact op met de bevoegde instantie voor meer informatie over de ideale en meest duurzame recyclagemethode.

Altijd de geschikte temperatuur

Golfkarton is uiteraard niet alleen een economisch en ecologische keuze. De keuze is eigenlijk een logisch gevolg van de vereisten waar een geschikte pizzadoos aan dient te voldoen. Zijn twee lagen zorgen er immers voor dat de doos veel minder snel afkoelt, waardoor de pizza in feite als isolatie dienst doet. Hierdoor blijft de doos op temperatuur en koelt de pizza veel sneller af. Het resultaat is een langdurig warme pizza die bovendien ook zijn krokant karakter niet verliest. Is er een cheesy crust variant beschikbaar in uw pizzarestaurant? Maak u dan niet langer zorgen over het opstijven van de kaas in de korst, aangezien ook die kaas nog langdurig soepel en ondeugend lekker weet te blijven in onze aangepaste pizzadozen.

Vlekkeloos transport

Een andere belangrijke vereiste van een pizzadoos is dan weer dat het transport zowel letterlijk als figuurlijk vlekkeloos dient te verlopen. Letterlijk want we willen niet dat de doos doordrenkt geraakt met (tomaten)saus, figuurlijk want we willen de pizza uiteraard net en correct zien afgeleverd worden. Ook hier komt de structuur van het golfkarton optimaal bij te pas. Dat golfkarton zorgt er immers voor dat de pizza heerlijk beschermd zit in de zogenaamde inleglaag. Bovendien moet de buitenste kartonlaag een optimale afscheiding van allerhande weersomstandigheden garanderen. Het resultaat? De pizza, haar saus en eventuele olie zal enerzijds niet zomaar beginnen lekken, maar anderzijds zal ook regen of andere vormen van neerslag de pizza niet weten te deren. Stuk voor stuk belangrijke eigenschappen voor een vlekkeloos pizzatransport.

Uiterst stevig

Dat de golfkartonnen structuur voor een optimale stevigheid weet te zorgen, dat wist u intussen wel al. De doos zelf kan bijvoorbeeld moeiteloos temperaturen tot enkele honderden graden aan. Maar het geheim van de stevigheid van onze pizzadozen gaat uiteraard veel verder dan dat. Er werd immers expliciet gekozen voor het zogenaamde Model Americano. Bij dit Model Americano sluit het deksel immers aan de binnenkant, waardoor de zijkanten optimaal over de volledige bodemplaat steunen. Dit resulteert in een toegenomen stevigheid van de pizzadoos. Verschillende gevulde pizzadozen kunnen zo gewoon op elkaar gestapeld worden, waardoor ze ideaal passen in een scooterlaadbak. Ideaal voor een stevig transport van uw pizzarestaurant naar de zo ongeduldige en hongerige klant.

Geen condensvorming

Dit is een heikel punt waar lang niet iedere pizzadoos aan voldoet: het tegengaan van condensvorming. Dat is dan ook logisch: condensvorming omzeilen valt moeilijk te rijmen met een optimale temperatuurbehoud. Het tegengaan van condensvorming heeft anderzijds heel wat voordelen: zo blijft de optimale knapperigheid van de pizzakorst veel beter behouden. Onze pizzadozen zijn echter toch voorzien van zogenaamde ontluchtingsgaten. Die ontluchtingsgaten gaan de condensvorming optimaal tegen. De grootte van de ontluchtingsgaten werd gekozen op basis van veelvuldig onderzoek waarbij een ideale mix tussen knapperigheid en temperatuurbehoud werd bekomen – telkens rekening houdende met de gemiddelde afleveringstijden van een pizzabezorger in een Europese grootstad.

Compact en zo snel als het licht

De door ons aangeboden pizzadozen worden plano geleverd en dienen met andere woorden alsnog zelf gevouwen te worden. Op die manier kunnen we besparen op de leveringskosten, maar kan ook u veel grotere hoeveelheden pizzadozen bewaren. Wij deden het zelf en hadden na enkele pogingen ongeveer 10 seconden nodig om de pizzadoos te plooien. Van ervaren pizzarestaurants horen we echter dat zij gemiddeld 7 seconden nodig hebben voor het plooien van een Model Americano pizzadoos, maar sommigen kunnen het zelfs in minder dan vier seconden. Doet u beter?

Authentieke uitstraling

Last but not least werd er gekozen voor pizzadozen die een authentieke Italiaanse uitstraling bieden. Voor uw restaurant met andere woorden geen saaie doodse dozen, maar het authentiek gevoel dat u met uw pizza’s wenst uit te stralen. De doos is immers versierd met het opschrift pizza en een design in de kleuren groen, wit en rood (niet voor niets de Italiaanse vlag). Diezelfde Italiaanse vlaggen zijn ook op de doos zelf aangebracht. De dozen werden bovendien ook afgewerkt met een tekening van een sierlijke en gezellige steenoven die meteen doet denken aan de onvervalste Italiaanse pizza’s van la mama.

Calzone pizzadoos

Een Calzone ( een zogenaamde dubbelgevouwen pizza) vereist uiteraard een compleet andere doos dan een klassieke pizza. Alhoewel de afmetingen danig verschillen ( 30 x 16 x 10 cm), zijn er verder weinig discrepanties te bespeuren. Net als de klassieke pizzadozen zijn ook deze dozen gemaakt uit hoogwaardig golfkarton en zijn ze handig en vlot te plooien. Ook de temperatuurvastheid is identiek, condensvorming wordt tegengegaan en ook hier wordt de lijn van de authentieke uitstraling adequaat doorgetrokken.

Verschillende formaten

Aangezien pizza’s in verschillende formaten besteld kunnen worden, moeten ook de pizzadozen die logische trend volgen. Vergeet trouwens niet dat klanten een té grote pizzadoos niet appreciëren wanneer ze hem in de vuilbak trachten te proppen. Aangepaste afmetingen moeten bovendien de starheid van de pizza in de pizzadoos garanderen, ideaal om een perfecte levering te kunnen garanderen. Daarom bieden wij dan ook pizzadozen aan in het formaat 29x29x3 en 32x32x3 cm aan. Die eerste doos is een standaardmaat, de tweede doos is daarentegen geschikt voor extra hongerige klanten.

Leverbaar in bulk

Afhaal- en bezorgpizza’s zijn populairder dan ooit, dat merken ook wij. Het is dan ook van belang om steeds voldoende pizzadozen beschikbaar te hebben in uw pizzarestaurant. Wij verkopen dan ook pizzadozen in bulk, waarbij u bovendien ook nog eens kan genieten van handige staffelkortingen. Een standaardpakket bevat 50 pizzadozen (in het geval van Calzone: 100 stuks) en er kunnen uiteraard meerdere pakketten tegelijk besteld worden. Vanaf 3 pakketten klassieke pizzadozen (150 stuks) of 5 pakketten Calzone dozen (500 stuks) begint u deze handige staffelkorting al rechtstreeks te voelen. Ideaal voor het optimaliseren van uw inkomsten en het genereren van extra winst.

Kies voor een totaalpakket

Alhoewel veel pizzabezorgers niet die gewoonte hebben, appreciëren klanten toch wel bijgeleverd disposable bestek. Die ene weggedwarrelde olijf of dat neergeploft stukje ananas (we willen heus niet opnieuw de Hawaï-discussie voeren) toch nog op kunnen prikken, daar is het hen om te doen. Hoe dan ook kan je ook bij ons alle andere vormen van disposable bestek verkrijgen, ideaal om zich te onderscheiden van andere pizzabezorgers waar hun cliënteel hun handen wél nog steeds vuil mogen maken. U steekt liever de handen uit de mouwen dan dat uw klanten ze vuil hoeven te maken? Neem dan ook eens een kijkje in ons uitgebreid assortiment aan disposable bestek en andere toebehoren.