Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 85
    86
Manufacturer
  1. (1)
Type
  1. Gebaksdozen (1)

Gebaksdozen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Gebaksdozen kopen bij 4UStore

Onze gebaksdozen zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: de kartonnen gebaksdozen en de zogeheten a-pet taart- of gebaksdozen. De kartonnen gebaksdozen kent iedereen wel. De a-pet gebaksdozen zijn dan weer transparant en bestaan volledig uit kunststof. U bent deze a-pet taartdozen vast wel eens tegengekomen bij de bakker of in de supermarkt. In dergelijke a-pet taartdozen worden immers vaak saucijzenbroodjes, appelflappen en andere zoete koeken verpakt.

Kartonnen gebaksdozen kopen bij 4UStore

De kartonnen gebaksdozen zijn echt bedoeld voor het verpakken van taarten en vlaaien. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende designs en opdrukken met teksten als ‘vers’, ‘ovenheerlijk’ en ‘passie’. Naast deze standaard varianten zijn er ook de specials. Zij zijn er voor langwerpige taarten, koeken en banketstaven en komen zowel met als zonder raam. Het voordeel van een raam is de mogelijkheid om het vers karakter van de taart of de koeken te inspecteren. Vooral indien ze heel mooi ogen, verhoogt dat de kans op een aankoop. Bij taarten of koeken die het vooral van hun smaak moeten hebben, gaat het voordeel echter al eenvoudig verloren. Anderzijds toornt zo’n raam vaak aan de verpakkingskracht van de kartonnen gebaksdozen. In de kiosk aan het station maakt dat weinig uit maar in de supermarkt waar de inkopen zich soms hoog op laten stapelen, is dat natuurlijk andere koek.Ben je van plan om gebak te verzenden, bekijk dan zeker ook de stevige verzenddozen voor gebak.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en volumes

Wanneer je een taart of koeken met een gebaksdoos inpakt, moet dat uiteraard de stevigheid stimuleren. Hierdoor kunnen ze maar beter niet beginnen schuiven. Logischerwijs dien je dan ook te kiezen voor geschikte gebaksdozen waar de taart mooi inpast: zonder te knellen of ze in de doos te laten zwemmen. Daarom kan je bij ons taartdozen verkrijgen in verschillende afmetingen en volumes. Denk niet alleen aan vierkante taartdozen maar ook aan rechthoekige gebaksdozen voor langwerpige taarten of saucijzenbroodjes. Uiteraard kan je onze gebaksdozen ook combineren met onze taartranden, rondellen en interieurs. Zo zit de taart helemaal veilig verpakt.