Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 59
  107
Manufacturer
 1. Biodore® (3)
 2. Neutraal (3)
Materiaal
 1. Kraft (1)
Type
 1. Cateringdozen (6)

Cateringdozen

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Cateringdozen kopen bij 4UStore

Cateringdozen zijn geschikt als verpakking voor cateringschalen. De dozen zijn verkrijgbaar met diverse designs en opdrukken van onder andere fruit, groente, vlees, vis, zeevruchten, broodjes, sandwiches en desserts. Verder nog een speciale ‘haring happen’- en Kerstmis-catering box. Hoe dan ook gaat het telkens opnieuw om aantrekkelijke kleuren en designs die jouw gasten zullen doen watertanden. Alle cateringdozen zijn voorzien van een venster, opdat je meteen ziet welk product er in de verpakking zit. Dat is net zo handig!

Cateringschalen en cateringdozen: een multifunctionele combinatie

De cateringdozen zijn vervaardigd uit karton of kunststof van opperste kwaliteit. Aan de buitenkant zijn fraaie decoraties aangebracht en dit in opvallende kleuren. De cateringdozen zijn makkelijk te stapelen, eenvoudig mee te nemen en ze passen zo in de koelkast. Dat maakt ze erg leuk en praktisch voor het verpakken van gourmet- en vleesschalen. Net als onze andere dozen worden ze plat geleverd. Ze zijn echter eenvoudig in elkaar te zetten en ze beschermen jouw cateringschalen en etenswaren tijdens het vervoer naar een evenement. Na gebruik kunnen ze zo bij het oud papier. Als dat niet makkelijk is? En milieuvriendelijk ook! Eventueel zijn sommige formaten ook te gebruiken als taart- of gebaksdozen. Zo kan je ze multifunctioneel inzetten.

Cateringdozen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je diverse cateringdozen en dit van merken als Bon Appetit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Onze kleinste cateringdozen kiezen bijvoorbeeld voor het beperkt formaat van 26x26x9 cm en kan je ook gebruiken als zwanenhalsdoos. Deze cateringdozen werden immers niet voorzien van een transparant venster. Toch kunnen ze ook een stuk groter zijn, zoals ons assortiment bewijst. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze extra grote cateringdozen in het formaat 55x37x8 cm? Ideaal voor drukke events!

Bij 4UStore bestel je jouw cateringdozen uiteraard in extra grote hoeveelheden waarop onze staffelkorting automatisch van toepassing is. Cateraars kunnen zo al snel tientallen euro’s besparen. En die besparing kunnen ze dan weer investeren in hun kwalitatieve producten. Een mens zou voor minder likkebaarden…