Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Caisses en rondellen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Caisses en rondellen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je caisses en rondellen kopen om jouw taarten, cakejes of brownies optimaal te bakken en om ze vervolgens ook mooi te serveren. Zonder dat je je over scheuren of barsten druk hoeft te maken! Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waarbij ze met uiteenlopende volumes spelen. Zo kan je bijvoorbeeld rondellen kopen met een volume van 58 ml maar kan je eveneens opteren voor extra grote rondellen met een volume van 100 ml. Zo vind je steeds de rondellen die bij jouw taarten en gebakjes passen. Een optimale bakvrijheid: daar doen we het voor.

Caisses kopen bij 4UStore

Caisses zijn bakvormpjes of bakcupjes van papier voor het maken van kleine cakejes, brownies en cupcakes. Daarnaast kan je ze ook gebruiken voor het serveren van kleine gebakjes, bonbons, petit fours en diverse andere hapjes. Dat is ideaal voor het serveren van gebak bij een heerlijke koffie of op een receptie.

De bakvormpjes zijn uiteraard geschikt voor gebruik in de oven. Ze zijn immers gemaakt op basis van hittebestendig en vetvrij papier van een stevige kwaliteit. Tijdens het bakken behoudt het papier zijn vorm en kleur en na het bakken laat het papier makkelijk los, zodat de cakejes niet zullen breken en er mooi uit blijven zien. Eigenlijk kent het dus min of meer dezelfde eigenschappen als bakpapier, terwijl het een handzamer formaat heeft en het er ook nog eens goed uit weet te zien.

Rondellen kopen bij 4UStore

De rondellen dienen als onderzetters en ter bescherming van taart en gebak. Je kan de gebakjes van elkaar houden zonder dat ze aan elkaar plakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals polypropyleen, een materiaal dat zeer sterk is en eenvoudig te recyclen is.

Zoals steeds komen onze caisses en rondellen in extra grote hoeveelheden waarop onze staffelkorting van toepassing is. Enkele tienduizenden caisses en rondellen nodig? Dat is voor ons uiteraard geen probleem. En de korting loopt al snel op tot meer dan 10%. Hierdoor is 4UStore de ideale keuze voor bakkers, cateraars en grootverbruikers.