Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Dozen en interieurs

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Verzenddozen en zwanenhalsdozen kopen bij 4UStore

Zwanenhalsdozen zijn gebak- en taartdozen die voorzien zijn van een zwanenhals-sluiting. Het gaat om een snel opzetbare verpakking en wordt voornamelijk gebruikt door bakkers, traiteurs en broodjeszake. Dit voor het verpakken van taart, gebak, belegde broodjes, sandwiches en warme snacks. Dergelijke zwanenhalsdozen kunnen eveneens als verzenddozen worden gebruikt.

Zwanenhals- en verzenddozen: de voordeligste oplossing voor het verpakken van taart en gebak

De zwanenhalsdozen zijn voorzien van een insteeksluiting in de vorm van een zwanenhals. Vandaar dan ook de naam. De dozen worden plano geleverd in krimpverpakking. De zwanenhals- en verzenddozen voldoen aan alle eisen op vlak van voedselveiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten en varianten en werden vervaardigd op basis van gerecycled karton. Het is een relatief voordelige oplossing voor het verpakken van onder andere taart en gebak en bovendien is het ook milieuvriendelijk.

Aan welke eigenschappen moeten de verzenddozen en zwanenhalsdozen voldoen?

In de eerste plaats moeten deze verzenddozen stevig zijn. De zwanenhalsdozen moeten er immers voor zorgen dat het gebak of de taart ook veilig de eindbestemming bereikt. Het stevig karakter van zo’n verzenddozen kan je op verschillende manieren bereiken. Wij kiezen bijvoorbeeld voor verzenddozen op basis van extra stevig karton, maar ook andere materialen zijn mogelijk. Karton heeft hierbij het voordeel dat het niet alleen extra licht is maar ook heel compact, voordelig en bovendien ook nog eens vriendelijk voor het milieu.

Hiernaast kan je ook zelf extra voorwaarden opleggen. Sommigen laten hun zwanenhalsdozen bijvoorbeeld bedrukken. Echter kan je ook kiezen voor standaard witte verzenddozen. Via een handige en gepersonaliseerde sticker zorg je vervolgens voor een goede sluiting. Ook dat zorgt voor herkenbaarheid terwijl het toch een stuk voordeliger is.

Verzenddozen en zwanenhalsdozen kopen: waarop letten?

Uiteraard houd je in de eerste plaats rekening met voorgaande opmerkingen. Maar houd bovendien ook rekening met de lengte en breedte van de verzenddozen. Het mag immers niet de bedoeling zijn dat de taart gaat schuiven. Vergeet hierbij ook niet de afmetingen van de taartrand in rekening te brengen. Vergewis je er tot slot van dat de verzenddozen voldoende hoog zijn. Bij extra hoge taarten zal je dan ook moeten kiezen voor aangepaste zwanenhalsdozen. Neem contact met ons op voor meer informatie met betrekking tot de beschikbaarheid van zo’n verzenddozen.