Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

ThermoTwin multifunctionele drinkbeker vanaf nu verkrijgbaar

vrijdag 5 oktober 2018 | Geschatte leestijd: 1 minuten

De ThermoTwin beker is een nieuwe toevoeging aan ons assortiment. Een innovatief concept dat zowel geschikt is voor warme als koude dranken en etenswaren. De ThermoTwin is uniek in zijn soort. Deze transparante beker is voorzien dubbele wanden. Dit betekent dat de beker een uitstekende isolatie biedt. Warme en koude dranken blijven lekker lang op de juiste temperatuur: ijsjes zullen niet meer binnen  no time gesmolten zijn omdat de beker vast gehouden wordt met warme handen. 

ThermoTwin: kwaliteit, presentatie en gebruikscomfort

De ThermoTwin is de ideale beker voor het presenteren van onder andere cocktails, soep, chocolademelk, koffiebereidingen - in laagjes, ijs, bouillon, thee, havermout, salades, fruit, smoothies en glühwein. Zeer geschikt voor verschillende take away-concepten: tankstations, lunchrooms, ijssalons en thee- en koffiebars. De ThermoTwin is te bestellen per 60 of 480 stuks. 

Duurzame productie

Kwaliteit en duurzaamheid stonden centraal bij de ontwikkeling van de ThermoTwin beker. Het plastic is volledig recyclebaar en wordt op een CO2-neutrale wijze geproduceerd met behulp van windenergie en zonne-energie. De beker is geschikt om meerdere keren te gebruiken - benadruk dit vooral bij de verkoop - en makkelijk te stapelen; zodat het opbergen weinig ruimte in beslag neemt. 

Deksels apart verkrijgbaar 

Natuurlijk zijn er ook passende deksels verkrijgbaar voor de ThermoTwin. Vier verschillende om precies te zijn: 2 bolle deksels - ook wel dome deksels genoemd - en twee vlakke deksels. Het ene bolle deksel heeft een X-slot zodat je er makkelijk een rietje doorheen prikt, het andere is voorzien van een gat in het midden - 50 mm breed - voor bijvoorbeeld een lange lepel voor het eten van een ijsje. Ook het vlakke - of platte - deksel is verkrijgbaar in twee soorten: eentje met ontluchtingsgaten en eentje zonder. Ook de deksels zijn natuurlijk te bestellen in onze webshop.