Onze andere webshops

Retro Sportbeker: Speciaal voor de sportkantine

dinsdag 12 februari 2019 | Geschatte leestijd: 1 minuten

De Retro Sport beker is één van de nieuwste producten van fabrikant Depa. Het grote aantal sportverenigingen in Nederland brachten Depa op het idee voor de Retro Sport Beker. Een belangrijk deel van deze sportverenigingen beschikt namelijk over een eigen sportkantine. In deze sportkantines zijn koffie en thee de meest geschonken dranken. Dit maakt dat de omzet van deze kantines hier in grote mate vanaf hangt. Deze worden over in de meeste gevallen verkocht in een disposable beker. Om deze redenen leek het de ontwerpers van Depa een uitstekend idee om een speciale Retro sportbeker te ontwerpen. 

Retro Sport Beker: het uiterlijk

Welke andere kleuren zou deze beker mogen dragen dan rood, wit, blauw en oranje? De beker is dus voorzien van de Nederlandse vlag met in het midden ene oranje sporter afgebeeld. Verder zijn de ‘belangrijkste’ sporten van Nederland genoemd op de beker. Nederlanders zijn erg trots op hun sporters en ook dit ziet men terug in beker.  

De beleving van de sporter en supporter

Nederland kent meer dan 24.000 sportverenigingen die meer dan tienduizenden bezoekers per jaar trekken. Al deze sportliefhebbers dragen de sport in Nederland een warm hart toe. De Retro Sport beker sluit perfect aan bij de beleving deze sporters, supporters en vrijwilligers die jaarlijks hard werken voor hun sportclub. Met de Retro Sport beker creëert men rendement en een positieve uitstraling.

Retro Sport Beker bestellen

De Retro Sport Beker is verkrijgbaar in onze webshop. Hij heeft een inhoud van 180 ml en is verkrijgbaar per 25 sleeves van 100 stuks. 

Retro sport beker