Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Plastic borden: Disposable wegwerp servies

maandag 17 december 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Plastic borden vallen onder de noemer disposables. Disposables is eigenlijk een chique benaming voor wegwerpservies - borden, glazen, bestek en servetten geschikt voor eenmalig gebruik. Plastic borden hebben over het algemeen nog niet zo'n beste reputatie. De meeste mensen denken bij plastic borden nog steeds aan de witte drievaks-borden die bij de barbecue worden gebruikt. Hoewel deze natuurlijk ook nog te koop zijn, zijn er zoveel meer disposables verkrijgbaar. Het is mogelijk een volledig diner van sterrenniveau te serveren op hoge kwaliteit disposables. Onze borden zijn verkrijgbaar in een groot aantal uiteenlopende kleuren en formaten. Er zijn borden speciaal voor het serveren van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Daarnaast zijn er natuurlijk passende aperitief-, wijn-, water- en frisdrankglazen verkrijgbaar. Qua glazen zijn er zowel disposable als durable modellen verkrijgbaar. Durables zijn plastic glazen gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof die onbreekbaar zijn. Deze worden vaak gebruikt in cafés, bars en nachtclubs als alternatief voor echt glaswerk. Dit in verband met de veiligheid van de bezoekers. 

Luxe plastic borden

Plastic borden zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten geschikt voor verschillende toepassingen. De meest gekende variant is natuurlijk het witte drievaks-bord wat men vaak tegenkomt bij barbecues en tuinfeesten, maar disposables zijn zoveel meer dan dat. Tegenwoordig vindt men disposable borden in alle kleuren en maten, zeer geschikt als alternatief voor echt porselein. De verschillende designs en kleuren zijn perfect te combineren met het thema van uw gedekte eettafel. Leuk voor thuis voor speciale gelegenheden: verjaardagen, feestdagen als Pasen en Kerst met familie en vrienden. Heerlijk, gezellig samen eten aan een mooi gedekte tafel en nadien hoeft u niet af te wassen. De kunststof borden kunnen gewoon bij het afval. Denk er wel aan uw plastic afval goed te scheiden. Onze luxe borden worden overigens ook vaak gebruikt door professionele cateraars die evenementen op locatie verzorgen. Dit kunnen walking diners zijn, maar ook (food)-festivals of wat dacht u van een foodtrucks? Plastic borden hebben namelijk een aantal belangrijke voordelen: ze zijn eenvoudig mee te nemen, want licht van gewicht, eenvoudig te stapelen en wellicht het belangrijkste: ze zijn hartstikke voordelig. Bovendien heeft u geen vervangingskosten in verband met dure borden die breken en u hebt geen afwaskosten - personeelskosten en energie. Alles bij elkaar genomen bent u met het gebruik van disposable plastic borden vele malen goedkoper uit. 

Plastic borden: perfect als campingservies

De plastic borden zijn ideaal voor gebruik thuis, bijvoorbeeld bij de barbecue, maar ook erg handig wanneer u op autovakantie gaat of een dagje weg met vrienden. Uw eigen eten meenemen is namelijk een stuk goedkoper en vaak veel lekkerder en voedzamer. Ga dus eens lekker picknicken, neem wat plastic borden en servies en eet precies datgene wat u lekker vindt onderweg. Disposables worden nbiet voor zoveel gebruikt op de camping. Het is veel makkelijker meenemen en neemt veel minder ruimte in.

Plastic borden: een uitstekend alternatief

Plastic borden zijn een uitstekend alternatief voor gewone borden en helemaal niet zo slecht voor het milieu als men wil vaak doet voorkomen. Ongeveer 80% van het plastic is volledig te recyclen en men verbruikt bovendien geen energie door de vaatwasser te laten draaien. Wilt u helemaal geen impact maken op het milieu? Kies dan voor biologisch afbreekbare plastic borden. Deze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de webshop van Disposabletotaal.nl, net als alle andere varianten. Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten, neem dan snel contact op.