Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Nieuw: Depa 3-in-1-Concept To Go Wegwerpbekers

vrijdag 7 december 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

De Depa 3-in-1-Concept wegwerpbekers zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Een innovatief concept van Depa voor het verpakken etenswaren die men onderweg of op het werk wil nuttigen. U eet graag een salade of yoghurt met muesli tijdens de lunch? Maar u ziet hier vaak vanaf omdat u de salade of yoghurt 's ochtends klaarmaakt en tegen de tijd dat u 'm op eet wil eten is deze al lang niet meer lekker: de slablaadjes zijn slap geworden en de muesli is niet meer knapperig. Depa heeft nu de oplossing gevonden met het 3-in-1 concept. Deze wegwerpbekers bestaan uit drie verschillende onderdelen die handig in elkaar klikken, namelijk een beker, een cup en een universeel deksel. Dit stelt u in staat de verschillende onderdelen van uw salade, snack of dessert apart te bewaren en ze pas samen te voegen wanneer u ze wil nuttigen. Het resultaat is dat de producten vers en lekker blijven. 

Depa 3-in-1-Concept: perfect voor onderweg of op kantoor

Het 3-in-1 Concept is de oplossing voor het verpakken van take away-lunches, snacks of desserts die men verkoopt in de kiosk: yoghurt met cruesli, tortilla chips met dressing, salades met croutons of dressing, fruitsalades of nagerechten met verschillende componenten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Het Depa 3-in-1-Concept is een ontzettend handig systeem. De beker is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 270 ml, 440 ml of 591 ml. Daar kiest u een cup bij. De cups zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of transparant. De beker gebruikt voor de grootste component van de lunch, snack of dessert bijvoorbeeld de slablaadjes of de yoghurt. De cup die ook in drie verschillende afmetingen verkrijgbaar is dient bijvoorbeeld voor de dressing, croutons of saus. Het deksel is universeel en past op iedere maat beker. 

Depa 3-in-1 Concept: aantrekkelijk presentatie van uw producten

De transparante beker, cup en universeel deksel geven u de mogelijkheid uw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren in uw vitrine. Het is een uitermate gebruiksvriendelijk product in een handzaam formaat. De bekers kunnen eenvoudig in een handtas of rugtas worden meegenomen voor een snelle lunch op kantoor of een snack na het sporten. Ze sluiten goed af, dus men hoeft zich geen zorgen te maken dat ze per ongeluk in de tas open zullen gaan. De 3-in-1-concept wegwerpbekers zijn geschikt voor eenmalig gebruik. De bekers worden geleverd in een verpakking van 20 x 50 stuks. De cups kunnen besteld worden in een verpakking van 25 x 100 stuks. het deksel komt komt net als de bekers per 20 x 50 stuks. Het Depa 3-in-1-Concept is de oplossing voor consumenten die drukbezet zijn en vaak snel even wat willen eten, maar toch kiezen voor gezond, lekker en voedzaam. Alle verschillende varianten zijn verkrijgbaar in onze webshop. Voor meer informatie over het 3-in-1-concept neemt u contact met ons op.