Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Luxe plastic borden: Pearl, Summer en Classic Series

maandag 31 december 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Het is winter. Het is koud. U denkt vast met weemoed terug aan die heerlijke vakantie afgelopen zomer. Met de auto op vakantie naar Zuid-Frankrijk, heerlijk aan de Middellandse Zee of gezellig in de caravan. Lekker bbq'en. Tapas eten in Spanje, heerlijke pasta's en pizza's in Italië. Cava als aperitief. Al dit heerlijke eten, de geuren en smaken ervan brengen u direct terug. Beleving is een woord dat tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt wordt en of dit nu gerechtvaardigd is, het geeft wel goed weer hoe de hedendaagse consument producten of diensten waardeert: men is minder geïnteresseerd in het bezitten van een bepaald, men is meer op zoek naar ervaringen en maken van herinneringen. Met deze ervaringen willen wij ons leven verrijken, een extra dimensie toevoegen als het ware. Kortom, het creëren van beleving. Kijken we op deze manier naar verpakkingen van etenswaren, dan is het belangrijk dat een product op een unieke manier gepresenteerd wordt. Het moet anders zijn dan wat men gewend is.

Luxe plastic borden: creëer beleving  

Bij plastic borden denkt men als snel aan saaie witte plastic borden, maar er zijn uitstekende alternatieven voor deze witte plastic borden die zelfs op een chique diner niet misstaan. Disposabletotaal.nl levert een drie verschillende lijnen luxe plastic borden: Pearl, Summertime en Classic. Dit zijn hoge kwaliteit plastic borden, die meerdere keren gebruikt kunnen worden en tevens vaatwasmachinebestendig zijn. De plastic borden zijn verkrijgbaar in diverse formaten voor voorgerechten, hoofdgerechten, soep en desserts. Ook zijn er bijpassend bestek en glazen verkrijgbaar. De verschillende kleuren, vormen en de hoge kwaliteit van het kunststof nemen u meteen mee terug naar die heerlijke vakantie. Vandaar ook de naam Summertime voor één van de disposable series. De plastic borden uit de Summertime lijn zijn verkrijgbaar in drie verschillende aantrekkelijke kleuren: groen, fuchsia en turquoise. Prachtige kleuren die perfect passen bij de zomer. Ook de bijpassende brasserieglazen zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Met de Summertime lijn dekt u een prachtige tafel in de tuin. Heerlijk genieten van een lunch of diner met een heerlijk, koud glas rosé. De Pearl lijn is ook verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: perzik, tiffany en wit. Deze plastic borden hebben strakkere hoeken en meer organische vormen. Geschikt voor een casual diner of walking dinner. De kleuren passen perfect bij de lente. De Classic lijn luxe plastic borden tenslotte is vooral gericht op chiquere diners, catering evenementen op locatie of thuis met vrienden en familie tijdens de feestdagen. 

Kies voor luxe plastic borden

De luxe plastic borden en andere disposables als glazen en bestek bieden verschillende voordelen: glaswerk is duur vergeleken met disposables, het is onbreekbaar, dus u heeft geen vervangingskosten zoals bij echt servies en borden. Het is veiliger, denk aan iemand die zich snijdt aan kapot glaswerk. Het is erg licht van gewicht, dit is vooral voordelig voor cateraars die op locatie werken en qua uiterlijk doet het absoluut niet onder voor echt servies. Het is belangrijk dat u uw gasten verrast en een beleving biedt en dat gaat natuurlijk niet alleen over het eten wat op het bord ligt, het uiterlijk, de uitstraling, alles eromheen speelt minstens zo'n grote rol. Wilt u meer informatie over deze luxe plastic borden, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Luxe plastic borden