Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Blog: super handige kartonnen en plastic koffiebekers

donderdag 8 november 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Koffiebekers, waar worden ze niet gebruikt? Nou, waarschijnlijk thuis of in een café of restaurant, want daar zullen de meeste mensen uit een porseleinen mok of kopje drinken. In alle andere gevallen zal men kiezen voor een disposable beker: op het werk in een kantoor of fabriek, snel bij de kiosk op het treinstation een koffie, thee of warme chocolademelk halen. Disposable koffiebekers komt u overal tegen. Ze zijn verkrijgbaar in plastic of karton.

Waarom disposable koffiebekers gebruiken?

Het grootste voordeel van het gebruik van deze disposable bekers is natuurlijk het feit dat men geen koppen of mokken hoeft af te wassen. Dit kan namelijk wel eens voor ruzie zorgen op de werkvloer. Er is bijvoorbeeld één iemand die zich niet aan zijn corvee houdt en dus ook de vaatwasser niet leegt. Zonder twijfel dat dit voor flinke frustraties zorgt bij de rest van de collega's. Naast het feit dat er niet afgewassen hoeft te worden zijn er inzetbekers met houders verkrijgbaar waar je net zo lekker uit drinkt als uit een normaal kopje. Over de milieubelasting hoeft u zich ook niet schuldig te voelen: meer dan 80% van het plastic is recyclebaar en bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat het gebruik van plastic koffiebekers niet schadelijker is voor het milieu dan het gebruik van een mok die u dagelijks afwast. Een van de redenen hiervoor is de grote hoeveelheid energie die een vaatwasser gebruikt.

Koffiebekers van karton

U hebt toch bezwaren tegen het gebruik van plastic koffiebekers kies dan voor een kartonnen beker of een volledig biologisch afbreekbaar exemplaar. Er zijn van allerlei soorten verkrijgbaar in onze: volledig blanco koffiebekers, anderen met een interessant design en natuurlijk de iconische Schotse ruit beker. Op zoek naar iets meer hips of authentieks? Kies dan voor een beker uit de 'I'm a Hot Cup'-lijn of een "Made with love'-beker. Beide bekers zijn voorzien van een opvallende opdruk die direct in het oog springt. Erg interessant voor de kiosk op het station, vliegveld of in een salade/juicebar, lunchroom of espressobar.

Onderweg met uw disposable koffiebeker

Natuurlijk zijn er voor deze handig koffiebekers ook deksels verkrijgbaar (duh). Ik weet niet of u wel eens de bus of trein hebt moeten halen met een hete beker koffie in uw hand? Zonder deksel wordt dit absoluut geen succes. Onze bekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten: voor een kleine espresso tot een grote latte macchiato. Want smaken verschillen nu eenmaal.

Koffiebekers voor op uw evenement

Wij leveren koffiebekers in grote aantallen. Dit maakt dat ze een stuk voordeliger zijn. Heeft u veel bekers nodig voor een beurs, walking dinner of ander evenement? Kijk dan snel in onze webshop. Wij hanteren ook zeer voordelige staffelkortingen wanneer u grotere hoeveelheden tegelijk koopt. Wellicht ook handig om wat extra voorraad te nemen, als u voldoende plaats heeft in uw magazijn. Onze bekers zijn te gebruiken voor koffie, thee, soep, warme chocolademelk en natuurlijk een heerlijke glühwein in de winter. Want ook op de kerstmarkt zult u onze disposables zonder twijfel tegen komen. Voor meer informatie, neem snel contact met ons op.

  koffiebekers blog