Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

I'm a Snack Concept van Depa

maandag 3 december 2018 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Het I'm a Snack Concept van Depa is fris, trendy en hip. Een uniek verpakkingsconcept voor friet en snacks. Als u op zoek bent naar een uniforme, aantrekkelijke verpakking is het I'm a Snack Concept van Depa zeker een aanrader. Qua design ligt het in het verlengde van het bekende I'm a Cool Concept voor ijsjes en milkshakes. Perfect voor gebruik in de frituur of cafetaria, maar ook bij andere food service bedrijven dankzij hun multifunctionele specificaties. 

I'm a Snack Concept: het assortiment

Er zijn een groot aantal verschillende I'm a Snack Concept verpakkingen verkrijgbaar: onder andere een snacktas, puntzakken, snackvellen en snackzakken in verschillende maten voor het serveren van kroketten, frikandellen, loempia's, broodjes, hamburgers en andere (gefrituurde) snacks. Het design is perfect te combineren met het I'm a Cool Concept van Depa. De verpakkingen zijn voorzien van aantrekkelijke pastelkleuren en worden geleverd per 1000 stuks. Het is een  herkenbare verpakking, opvallende verpakking. Aangezien ze al te bestellen zijn per 1000 stuks hoeft u geen grote investering te doen en zult u geen last hebben van opslagproblemen of voorraadoverschotten. 

I'm a Snack Concept: specificaties

De I'm a Snack Concept-verpakkingen zijn gemaakt van zogeheten ersatzpapier. Dit is vetvrij papier speciaal voor gefrituurde snacks en frieten. Gebruik de zakken zowel open als gesloten. De snacks kunnen gegeten worden uit de zak, zodat men geen vieze, vettige handen krijgt. Het aantrekkelijke design van de verpakkingen spreekt zowel volwassenen als kinderen aan. De zakken zijn breed inzetbaar: snackbars en cafeteria's, maar denk ook aan bioscopen, kiosk, lunchrooms en cateraars. 

I'm a Snack Concept: een volledig aanbod

Kies voor een totaalconcept en combineer de vrolijke I'm a Snack-verpakkingen met het I'm Cool concept voor ijsjes en milkshakes en het I'm a Hot Cup concept voor koffie, thee en andere warme dranken. Mocht u meer informatie willen ontvangen over onze verpakkingsconcepten, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.