Onze andere webshops

De zomer komt eraan: ontdek nu de Ice is Nice milkshake- en ijsbekers

donderdag 27 juni 2019 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Nu de temperatuur opnieuw begint te klimmen en de zonnestralen onze huid verwarmen, lijken we de warmte van chocolade- en koffiedranken opnieuw massaal te verruilen voor een heerlijke portie verfrissing. IJsblokjes vergezellen onze drankjes, net zoals een citroenschijfje en een gekleurd rietje. Maar daarnaast zullen ook milkshakes, smoothies en ijsjes opnieuw vlot over de toonbank gaan. Uit ervaring weten wij dat zij zich graag laten vergezellen door de Ice is Nice ijsbekers en milkshakebekers. Graag stellen we ze dan ook aan jou voor.

Ontdek de Ice is Nice ijsbekers

De Ice is Nice ijsbekers zijn kartonnen bekers die beschreven werden met uitbundige en trendy letters die in speelsheid overvloeien. Opschriften zoals “Delicious” en “Nothing beats frozen” sieren dan ook het beeld en dit in kleuren zoals roze, geel en wit. Bij de Ice is Nice ijsbekers gaat het om een vrolijke en opvallende ijscup die geschikt is voor gebruik in lunchrooms, snackbars en ijssalons. Ook voor afhaalijsjes zijn de Ice is Nice ijsbekers 100% geschikt. Deze kartonnen ijsbekers laten zich bovendien graag afwerken door een krokant wafeltje. Heerlijk!

Toch zien de Ice is Nice ijsbekers er niet alleen goed uit, maar zijn ze ook heel praktisch ontworpen. Zo werden de Ice is Nice ijsbekers gemaakt op basis van stevig karton met een dubbelzijdig laagje voedselveilige PE-coating. Hierdoor zijn de Ice is Nice ijsbekers ook watervast. De Ice is Nice ijsbekers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met een inhoud gaande van 100 tot 400 ml. Zowel grote als kleine eters zullen dan ook houden van de Ice is Nice ijsbekers. En van jouw ijsjes, uiteraard!

Maar ook de Ice is Nice milkshakebekers mogen er wezen

Niet alleen onze Ice is Nice ijsbekers verdienen enige bejubeling. Nee, ook de Ice is Nice milkshakebekers doen het heel goed. Ook zij zijn immers voorzien van de speelse opschriften zoals we het van de Ice is Nice ijsbekers intussen al gewoon zijn. En ook bij de Ice is Nice milkshakebekers gaat het om kartonnen bekers. Deze kartonnen Ice is Nice milkshakebekers zijn verkrijgbaar in volumes die tussen 300 en 500 ml variëren.

Overigens kan je deze Ice is Nice milkshakebekers ook in een plastic uitvoering verkrijgen. Het gaat dan om transparante Ice is Nice milkshakebekers die dankzij hun opdruk nog steeds de speelsheid uitstralen zoals je het ook van de kartonnen Ice is Nice milkshakebekers gewoon bent. Deze plastic milkshakebekers van Ice is Nice zijn verkrijgbaar in dezelfde uitvoeringen als de kartonnen milkshakebekers van Depa.

Over het merk Depa

Zowel de Ice is Nice milkshakebekers als de Ice is Nice ijsbekers worden gemaakt door Depa, dat alom furore geniet omwille van haar hoogwaardige disposables. Depa levert dan ook al sinds 1947 hoogwaardige wegwerpproducten voor groothandelaars. Bij 4UStore vind je nog diverse andere producten van het merk Depa. Denk bijvoorbeeld aan de ijslepeltjes in zomerse kleuren die de Ice is Nice ijsbekers graag vergezellen. Extra leuk!