Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Coolhands: de ultieme, volledig natuurlijke hygiënedoekjes

vrijdag 23 november 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Sinds kort hebben we Coolhands hygiënedoekjes in ons assortiment. Dit zijn vochtige doekjes die per stuk verpakt zijn. Ze zijn te gebruiken voor het reinigen van de handen of om jezelf op te frissen. Maar ze zijn anders dan de gewone hygiënedoekjes: ze zijn namelijk voor 100% biologisch. De Coolhands hygiënedoekjes zijn gemaakt van bamboe en daarmee niet schadelijk voor het milieu. Verder bevatten de doekjes geen alcohol of allergenen; ze zijn dus ook te gebruiken door mensen die last hebben van allergische reacties. De Coolhands hygiënedoekjes hebben een natuurlijk, fris parfum; ze zijn sterk en tegelijkertijd heerlijk zacht voor de handen en het gezicht.

Gebruik van Coolhands hygiënedoekjes

De doekjes worden veelal verstrekt in restaurants. Bijvoorbeeld aan mensen die een schelp- of schaaldierenmaaltijd hebben genuttigd. Een normale servet is dan niet afdoende voor het reinigen van de handen. U kunt ze ook op het toilet neerleggen, als extra verfrissing of verkopen in het tankstation of op de camping. De doekjes zijn handig mee te nemen en bieden uitkomst op momenten dat er geen stromend water in de buurt is om de handen te wassen.

Coolhands hygiënedoekjes voor koude of warme handen

Heeft u vaak last van koude handen? De Coolhands doekjes zijn geschikt om op te warmen in de magnetron. Gewoon 10 seconden op 600 Watt en de hygiënedoekjes zijn heerlijk warm. Perfect voor in de winter om uw handen op te warmen na een koude fietstocht. Doe een Coolhand hygiënedoekje in de magnetron als u op kantoor arriveert en uw handen zullen weer heerlijk warm aanvullen. U kunt de doekjes overigens ook zelf gebruiken - uw handen en gezicht - te verkoelen op een warme zomerdag. Stop de doekjes een tijdje in diepvries of koelkast. Coolhands is een innovatief product dat volledig natuurlijk is en het gebruik ervan heeft dus een minimale impact op het milieu. De hygiënedoekjes zijn hypoallergeen, vriendelijk voor de huid en bevatten geen alchohol. Coolhands is verkrijgbaar in twee verschillende soorten: als gevouwen doekjes of gerolde. De gevouwen Coolhands hebben een afmeting van 20 x 23 cm en worden geleverd per 10 dozen. Iedere doos bevat 70 doekjes per stuk verpakt. De andere variant zijn de gerolde doekjes. Deze hebben een afmeting van 20 x 28 cm en worden geleverd per 8 dozen van 50 stuks per doos. De dozen kunnen worden gebruikt als displayboxen voor de verkoop in tankstations, horeca of supermarkten.  

Coolhands hygiënedoekjes