Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

ComFort: werkkleding die voldoet aan HACCP-richtlijnen

vrijdag 4 januari 2019 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Naast disposable bekers, glazen, borden, bestek en ander servies koopt u ook uw werkkleding voor uw keukenpersoneel bij Disposabletotaal.nl. Deze kleding is van het merk ComFort en voldoet aan alle HACCP-richtlijnen. Het stelt u medewerkers in staat op een veilige manier met voedsel te werken, maar wel op een comfortabele manier. Niemand werkt namelijk graag in kleding die niet lekker zit. Wij leveren een totaalassortiment aan voedselveilige kleding die in horeca-, grootkeuken of voedselverwerkend bedrijf - vishandel, slagerij of delicatessewinkel - gebruikt mag worden. Wij leveren het volledige assortiment van ComFort bestaande uit koksmutsen, handschoenen, overschoenen, haarnetten, baretten en meer. 

ComFort biedt een optimale hygiëne en draagcomfort voor uw werknemers

Het is belangrijk dat de 'voedselveilige' kleding graag gedragen wordt door uw werknemers. Zit de kleding niet goed of zorgt het ervoor dat men de werkzaamheden niet goed kan uitvoeren, dan zal een werknemer er al snel voor kiezen de kleding niet te dragen. ComFort werkkleding is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en tevens zijn alle producten uitvoerig getest en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Handig is wij het complete assortiment aan werkkleding leveren, zodat u niet bij verschillende winkels hoeft te shoppen. 

ComFort: assortiment

ComFort handschoenen

In de professionele keuken worden handschoenen natuurlijk het meest gebruikt: bijvoorbeeld om vlees of vis te snijden of voor de schoonmaak. Het voorkomt besmetting van de voedingsmiddelen met virussen of bacteriën en beschermt tegelijkertijd diegene die het voedsel bereidt. Het is natuurlijk wel van belang dat de handschoenen iedere keer worden vervangen wanneer men start met de bereiding van een nieuw voedingsmiddel. Onze handschoenen zijn verkrijgbaar in latex, vinyl en nitril, gepoederd of ongepoederd in wit of blauw. Voor foodgerelateerde werkzaamheden kiest men normaal gezien voor blauw. Mocht er een stukje plastic van de handschoenen in het eten terecht komen, wordt dit namelijk eerder opgemerkt. 

ComFort hoofddeksels

Verder in het assortiment allerlei soorten ComFort hoofddeksels: koksmutsen, haarnetten en baretten. De hoofddeksels bieden de gebruiker bescherming en zorgen ervoor dat er geen haren in het eten terecht komen. Hoofddeksels worden overigens niet enkel in de horeca en in voedselverwerkende bedrijven gebruikt, op veel plaatsen zijn ze verplicht denk aan ziekenhuizen en productie-omgevingen. Dit om een optimale hygiëne te kunnen waarborgen. 

Overige kleding

Naast ComFort handschoenen en hoofddeksels vindt u in het assortiment ook overschoenen (voor de voeten), mouwhoezen, schorten en zelfs overalls. De producten worden geleverd in handige dispenserdozen, zodat de kleding niet in de war raakt en al het personeel dagelijks snel de kleding kan aan doen en kan starten met werken. De kleding is vervaardigd uit hoge kwaliteit plastic: polyethyleen of PP non woven. Beide zijn zeer sterke materialen - polyethyleen wordt zelfs gebruikt voor kogelvrije ramen! De materialen zijn voedselveilig, comfortabel en kunnen zonder problemen dagelijks worden gedragen. Producten als handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, een ComFort schort is enkel verkrijgbaar in een universele maat - one size fits all. 

Hoezen

Naast kleding maakt ComFort ook hoezen ter bescherming van verschillende producten, denk aan voedselbereidingen of ingrediënten, bijvoorbeeld grote hoeveelheden bloem of bereidingen die moeten rusten. Hiervoor zijn Secure & Clean hoezen ontworpen. Deze hoezen zijn uitgerust met een elastiek zodat de bak, het pallet of de rolcontainer volledig omsloten is door de ComFort Secure & Clean hoes.  

Comfort beschermende kleding