Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bright: Kies voor minder milieubelastende disposables

woensdag 24 oktober 2018 | Geschatte leestijd: 1 minuten

"Bright thinkers consider the world" dit is de slogan van de disposable producent en hier is geen woord van gelogen. Het is geen verrassing dat de wereld voor complexe uitdagingen staat: grondstoffen worden in rap tempo uitgeput en men begint de gevolgen van de klimaatverandering te merken. Nu is het moment om daar iets aan te doen. Ook u kunt daar aan bijdragen. Kies voor producten die op een duurzame manier geproduceerd zijn uit hernieuwbare grondstoffen. Een mooi voorbeeld is de Bright lijn disposables bestaande uit plastic bierglazen, borden en bestek, soepkommen, roerstaafjes en koffiebekers. Kies bewust, kies voor Bright disposables. 

Bright disposables zijn minder milieubelastend

Tot voor kort had de consument niet de mogelijkheid een bewuste keuze te maken met de aanschaf van dispsoable-producten. Bright maakt hier verandering in. Een uitgebreid assortiment aan disposables verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Er is geen excuses meer om te kiezen voor producten die schade toebrengen aan het milieu. De Bright dispobles zijn niet duurder dan de gewone disposable-artikelen en alle pr0ducten die men nodig kan hebben zijn te vinden in de webshop. 

Bright's ECO-rating

Ieder Bright-product is voorzien van een zogeheten ECO-rating. Deze rating zorgt ervoor dat de consument een goed idee krijgt van hoe milieubelastend een product daadwerkelijk is. De ECO-rating is gebaseerd op  niet minder dan 19 verschillende punten. Zo is het dus makkelijk vergelijken welk plastic bord, bierglas of koffiebeker het meest milieuvriendelijk is. De ECO-rating heeft een schaal van 0 tot 5 sterren en geeft daarmee een duidelijk inzicht. Ieder Bright-product heeft overigens minimaal 3 sterren en zijn daarmee een stuk minder belastend dan het overgrote deel van andere disposable-producten. De ECO-rating wordt gesteund door de Nederlandse Stichting Natuur & Milieu. 

 minder milieubelastende disposables