Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Biodore soepkommen met deksel: duurzame take away verpakkingen

donderdag 18 oktober 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Deze duurzame soepkommen van Biodore zijn nieuw in ons assortiment. De soepkommen worden geleverd met bijpassend deksel dat perfect afsluit. Ideaal voor take away-restaurants. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 250 ml, 350 ml of 450 ml.

Aantrekkelijke verpakking voor uw take away-maaltijden

De sopekommen van Biodore zijn hitte bestendig - zo blijven de etenswaren lang op temperatuur en is de buitenkant van de soepkom niet warm. men hoeft dus niet bang te zijn dat men de handen brand bij het eten van een noodle soep of ramen. De soepkommen zijn gemaakt bruin kraftpapier afgewerkt met een PLA-coating aan de binnenkant. De verpakking is volledig duurzaam en biologisch afbreekbaar en past daarmee perfect binnen een duurzame levensstijl met oog voor het milieu. De soepkommen zijn zeer geschikt voor het verpakken van soepen , warme maaltijden,  salades, warme dranken of kleine snacks of zelfs snoep. Een ideaal product voor festivals, catering op evenementen of take away-restaurants. De klant kan de maaltijd onderweg op eten - vergeet geen bestek mee te geven - of meenemen naar huis.

Biodore soepkommen met deksel

Biodore soepkommen houden uw gerechten zo lang mogelijk lekker

De Biodore soepkommen zijn voorzien van een dikke wand die de gerechten of dranken lang warm houdt. Voor take away-doeleinden is het bijgeleverde deksel natuurlijk super handig. Het deksel is overigens voorzien van twee kleine luchtgaatjes, die condensvorming in de soepkom tegengaan. Zo blijven de gerechten zo lang mogelijk lekker.

Duurzame en volledige biologische afbreekbare verpakking

De Biodore soepkommen en bijbehorende deksels zijn voor 100% gemaakt van biologische grondstoffen. De soepkommen zijn breed inzetbaar en voorzien van opvallende vormen en kleuren. Perfect voor een groot aantal verschillende gerechten.

Natuurlijke producten en verpakking

Serveert men biologische etenswaren dan kunnen deze natuurlijk niet verpakt worden in een plastic verpakking die schadelijk is voor het milieu. Dit strookt niet met elkaar. Het zou naïef zijn te denken dat de consument dit niet opmerkt. Biologisch producten vragen om een milieuvriendelijke biologische verpakking. Biodore voldoet aan deze eisen en ziet er tevens fantastisch uit. Producten eerst uitproberen? Het is mogelijk een sample te ontvangen van de Biodore soepkommen.