Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Amuses: maak van ieder gerecht iets amusants

maandag 12 november 2018 | Geschatte leestijd: 9 minuten

Amuse betekent letterlijk ‘plezier’ in het Frans. Amuseservies is dan ook een soort plezierig servies. Plezierig om heerlijke hapjes ook piekfijn voor te kunnen schotelen én plezierig om ze nadien ook zeemzoet op te smukkelen. Extra plezierig omdat onze disposable amuseservies bovendien ook afwasvrij genieten toelaat. Wij etaleren onszelf met alle plezier als een aanbieder met een divers aanbod aan amuseservies. Dergelijke minihapjes zijn tegenwoordig immers heel populair en daar spelen wij met ons assortiment aan amuseservies handig op in. Ideaal voor een plezierige presentatie van de meest heerlijke en verfijnde gerechtjes.

Amuse Servies

Voor horeca professionals

Ons assortiment aan amuseservies is uiteraard in de eerste plaats bedoeld voor professionele afnemers. Zo leveren wij het merendeel van ons amuseservies in wel heel grote oplagen, doch aan uiterst scherpe prijzen. Bij ons bestel je meteen enkele tientallen amusekommetjes, -bordjes of -schoteltjes en dat terwijl je ook nog eens kan genieten van onze wel zeer voordelige staffelkorting. Ideaal voor ieder restaurant of cateraar waarbij amusegerechtjes zeer vlot over de toonbank gaan.

Maar uiteraard richten wij ons niet alleen op horecazaken. Zo kan ons amuseservies bijvoorbeeld ook gewoon dienst doen tijdens een receptie of een tuinfeest. De kleine hapjes hebben immers als voordeel dat ze ook meteen op grote schaal en voor een heel groot publiek kunnen bereid worden. Veel hapjes betekent dan ook een uitgebreid servies en ook in dat opzicht kan men uiteraard bij ons terecht.

Amusebakjes

In de eerste plaats beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan amusebakjes. Dergelijk amuseservies kan onder meer gebruikt worden voor de iets ruimere gerechten. We denken bijvoorbeeld aan een overheerlijke mousse van gerookte makreel met rode biet of aan een uitdagende garnalenpallet. De amusebakjes zorgen ervoor dat ook dergelijke zwaardere gerechten toch mooi geëtaleerd kunnen worden. Of het nu gaat om een klein hapje of om servering als voorgerecht: wij hebben vast en zeker het amuseservies dat jij nodig hebt.

Onze amusebakjes zijn leverbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Zo zijn onze amusebakjes op basis van recyclebaar kunststof verkrijgbaar in de kleuren zwart, metal en in een transparante uitvoering. Ideaal voor een mooie vormgeving van jouw overheerlijk en zorgvuldig klaargemaakt gerecht. Om de vormgeving helemaal compleet te maken is het dan ook van groot belang dat het amusebakje niet al te groot is. Daarom kiezen wij voor heel wat verschillende formaten waar vast en zeker een geschikt amusebakje in terug te vinden is. Zo hebben we bijvoorbeeld vierkante amusebakjes (42 x 42 mm), ronde amusebakjes (60 ml of 150 ml) en schuin aflopende amusebakjes ( 80 x 80 mm of 40 x 55 mm). Ontdek vandaag nog ons assortiment en ga zelf op zoek naar het best geschikte amuseservies voor jouw gerechten. Is een amusebakje minder geschikt? Ontdek dan ons ander aanbod aan amuseservies.

Amuse borden

Amuse borden schikken zich veel meer voor uitgestrekte gerechtjes die van de nodige ruimte moeten voorzien zijn. Voor een goede vormgeving kan dat laatste immers heel belangrijk zijn. Onze amuseborden zijn verkrijgbaar in een transparante, zwarte of metal uitvoering. Enkele heerlijke voorbeelden zijn poffertjes met zelfgemaakte heksenkaas, tomaatspiesjes of een assortiment van heerlijke verfijnde zalmwraps. Ga gerust zelf eens op het internet snuisteren tussen de honderden amusegerechten die stuk voor stuk getuigen van de populariteit van deze mini-gerechtjes. Hoe dan ook zullen onze amuseborden (en met uitbreiding ons voltallig amuseservies) bijdragen aan de mooie vormgeving van jouw unieke creaties.

Amuseschalen

We haalden hiervoor reeds het voorbeeld aan van tomaatspiesjes of een mooi geëtaleerd assortiment aan zalmwraps. Een amusebord volstaat in dat geval wel als er voor iedere bezoeker een eigen bordje wordt klaargezet – maar soms zijn de grotere amuseschalen beter aangewezen. Let op: wij gaan niet beweren dat amuseschalen niet als amuseborden dienst kunnen doen, integendeel. Wel is het in dat geval van belang om het amuseschaaltje niet al te vol te gooien met allerhande gerechten. Kies in dat geval voor verfijnde gerechten die de nodige vrijheid genieten om op een voldoende grote amuseschaal geëtaleerd te worden.

Maar toch: amuseschalen kunnen ook dienst doen als gemeenschappelijk amuseservies. Zo kan een amuseschaal gewoon in het midden van de tafel geplaatst worden waarbij verschillende tafelgasten naar hartenlust kunnen smullen en genieten. Dergelijke amuseschalen zijn dan ook uitermate geschikt voor de servering van bijvoorbeeld tapas of andere hapjes in een bar of andere horecazaak. Ze ogen niet alleen strak en mooi, maar zijn bovendien ook nog eens heel handig én moeten nadien niet afgewassen worden. Ideaal voor iedere professionele omgeving of horecazaak, net als uiteraard al onze andere amusestukken.

Cocktailglazen en -schalen

Onze cocktailglazen ogen stuk voor stuk origineel en fris en zijn zowel geschikt voor warme als voor koude gerechtjes. Ze zijn ideaal voor de servering van kleine fruitige gerechtjes, maar kunnen uiteraard ook breder ingezet worden. Een kleurrijke garnering op basis van bijvoorbeeld besjes of watermeloen doet het heel goed in combinatie met de zwarte cocktailglazen die wij in ons assortiment beschikbaar hebben. Dergelijke cocktailglazen met bijhorende gerechtjes zijn ideaal als aperitiefhapje om een avond boordevol heerlijke (en zwaardere) gerechten op gang te trappen. Onze cocktailglazen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en hebben een volume van 30 ml.

Zijn cocktailglazen minder aangewezen? Dan zijn onze cocktailschalen mogelijks een betere oplossing. Dergelijke schalen vormen eigenlijk de minutieuze variant op de grotere amuseschalen. Deze cocktailschalen kunnen echter niet door meerdere personen gebruikt worden maar zijn vooral verfijnd en verfrissend. Ook bij dergelijke cocktailschalen kies je dan ook best voor kleurrijke en verfijnde gerechten die het amuseschaaltje echt tot zijn recht doen komen. De combinatie tussen een groen cocktailschaaltje en een lichtkleurig gerecht (bv. op basis van roomkaas) doet het dan ook uitstekend.

Amuseglazen

Eten opdienen in een glas, vroeger was het misschien een tikkeltje bizar maar vandaag de dag is het echt in. Logisch ook: amuseglazen zijn stevig en laten het gerechtje pas echt tot zijn gerecht komen. In tegenstelling tot echte glazen zijn ze bovendien gemaakt op basis van kunststof en breken ze dus niet zomaar, wat vervelende ongevallen weet te voorkomen. Zijn transparante look zorgt er dan weer voor, net zoals bij echte glazen, dat het amusegerechtje in al zijn details bewonderd kan worden. Als geen ander doen ze dan ook jouw verfijnde kook- en decoratiekunsten eer aan. Onze duale amuseglazen met midden-opsplitsing laten bovendien de mogelijkheid toe om gelijktijdig twee gerechten op te dienen of om een duale amuse aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke romige saus met bijhorende groentemix enerzijds en kleine garnaaltjes anderzijds. Een mooie servering en alsnog het gebruiksgemak van klassiek servies: amuseglazen zijn populairder dan ooit en dat snappen wij volledig. Onze amuseglazen zijn verkrijgbaar in het kleur transparant/groen.

Amuse houten boot

Een amuse houten boot wordt voornamelijk gebruikt voor de servering van visgerechten zoals sushi. De combinatie van hout en de unieke vormgeving geeft immers een authentiek gevoel die ieder visgerecht de verfijnde afwerking bezorgt die het ook hoort te krijgen. Deze houten bootjes leggen de nadruk op het natuurlijke: natuurlijk genieten, natuurlijk proeven en natuurlijk beleven. Natuurlijk, want de bootjes zijn ook zelf gemaakt van duurzaam en FSC-gecertificeerd hout. Het resultaat? Niet alleen een natuurlijke maar ook een eigentijdse uitstraling. De houten bootjes van Biodore zijn geschikt voor heel wat praktische toepassingen, zoals foodtruckfestivals, luxueuze diners, braderieën, picknicks, barbecues of tuinfeesten. Kortom: onze houten amuse boten doen het eigenlijk overal zeer goed.

Uiteraard zijn ook deze amuse houten boten verkrijgbaar in heel wat uiteenlopende formaten. Zo is het amuse houten bootje met afmeting van 40 x 65 mm voornamelijk geschikt voor kleine (vis)gerechtjes, waar de grotere variant van 125 x 225 mm ook voor broodjes of salades geschikt zijn.

Verkrijgbaar in volgende formaten: 40 x 65 mm; 50 x 100 mm; 70 x 115 mm ; 125 x 225 mm. Geschikt voor eenmalig gebruik: afwassen niet nodig.

Amuse leisteen

Wil je het natuurlijk gevoel pas helemaal introduceren? Dan zal je nog een stapje verder moeten gaan dan onze ‘gewone’ amuse houten boten. Alhoewel die amuse boten natuurlijk hout gebruiken, geeft de toevoeging van amuse leisteen pas echt een natuurlijk gevoel. Het moet gezegd worden dat wij, gelet op de praktische toepassingen van ons cliënteel en de breekbaarheid van echte leisteen, kiezen voor kunststof varianten. Toch zijn deze kunststof varianten niet van echte leisteen te onderscheiden.

Dergelijke amuse leistenen plankjes zijn ideaal om te gebruiken als onderlegger voor het presenteren van jouw amuses of voorgerechten. Gebruik de amuse leisteen voor de plaatsing van de amuse houten boten om het natuurlijk gevoel pas echt helemaal af te maken. Naast deze amuse houten boten kunnen ze ook gebruikt worden in combinatie met onze houten amuse saladebakjes of gewoon om ook zelf rechtstreeks amusegerechtjes tentoon te stellen.

In tegenstelling tot onze andere amuse servies zijn onze leistenen volledig afwasbaar en herbruikbaar. Bovendien zijn deze amuse leistenen ook verkrijgbaar in zowel kleine, middelmatige als grote varianten. Enkel een divers assortiment aan amuse leistenen zou ons aanbod aan amuse servies helemaal compleet maken.

Geschikt voor eenmalig gebruik

Rekening houdende met de eerder aangehaalde relativering van onze duurzame amuse leistenen plankjes, zijn al onze andere stukken amuseservies geschikt voor eenmalig gebruik. Gelukkig maar, want het reinigen en drogen van al die kleine stukjes amuseservies kost heel wat kostbare tijd. Met ons disposable amuse servies spelen wij dan ook rechtstreeks in op een toenemende vraag naar wegwerp amuse servies voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Ons aanbod aan amuseservies is nog vrij nieuw, waardoor wij mogelijks nog niet alle varianten in ons assortiment opgenomen hebben. Mis je nog een bepaalde soort amuse servies waarmee je jouw minigerechtje helemaal af zou kunnen maken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk en dan zoeken we meteen uit of wij jouw amuse servies alsnog zo snel mogelijk kunnen leveren.