• Gratis verzending
    Bij bestellingen boven € 150,00
  • Levering
    Betrouwbaar en snel 
  • Super service
    Wij staan voor u klaar
     

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betalingsmethodes:
 
Vooruitbetaling
Na het bestellen van de artikelen in de webshop kiest u bij het afrekenen voor vooruitbetaling. U ontvangt van ons een orderbevestiging via e-mail. Wanneer de betaling door middel van een bankoverschrijving is ontvangen wordt uw bestelling verzonden.
 
iDEAL
Na het bestellen van de artikelen in de webshop kiest u bij het afrekenen voor de betaling via IDEAL. U zult automatisch doorgeloodst worden naar de bank van uw keuze. Nadat de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verzonden.
 
Mister Cash
Voor onze Belgische klanten bieden we de mogelijkheid om via Mister Cash te betalen. Nadat de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verzonden.

Creditcard
Na het bestellen van de artikelen in onze webshop kunt u de keuze maken om te betalen met uw creditcard. Nadat de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verzonden.

Paypal
Na het bestellen van de artikelen kunt u afrekenen met uw paypal account. Middels het invoeren van uw e-mailadres en wachtwoord doet u uw betaling. Nadat de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verzonden.

Onder rembours
Voor verzending onder rembours wordt 10 euro gerekend. Het is helaas niet mogelijk te pinnen bij betaling, u dient contact af te rekenen bij de bezorger.

Navigatie