Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 37
    38
Manufacturer
  1. Depa (1)

Kunststof bestek

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Plastic bestek kopen bij 4UStore

Kunststof of plastic bestek is geschikt voor eenmalig gebruik. Kunststof bestek is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en prijsklassen. Het witte plastic bestek is het voordeligst en wordt vaak gebruikt bij spontane barbecues of tuinfeesten. Dit plastic bestek is altijd handig om in huis te hebben. Het plastic bestek is van goede kwaliteit en makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens jouw vakantie of wanneer je een dagje naar het strand gaat. Ook gekleurd plastic bestek of zelfs duurzaam plastic bestek is bij 4UStore gewoon verkrijgbaar.

Het assortiment plastic bestek

Op zoek naar wegwerp bestek met wat meer flair? Het kunststof bestek is ook verkrijgbaar in zwart of metallic. De metallic variant benadert het echte bestek het meest. Deze fraai vormgegeven, elegante vork is vrijwel niet van echt te onderscheiden. Zeer goed te gebruiken bij ontbijt, lunch of diner, maar het doet ook uitstekend dienst als gebak- of dessertvorkje. Ze zijn gemaakt van een stevig kunststof en bieden een uitzonderlijk goede grip. Naast vorken, messen en lepels voor lunch of diner vindt u in ons assortiment ook amuselepels en duurzaam bestek op basis van hout. Uitermate praktisch en handig in het gebruik. Wij leveren bekende merken als Biodore, Bright en Depa.

Ook bijzonder plastic bestek beschikbaar

Naast het standaard plastic bestek kan je bij ons ook bijzondere uitvoeringen verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een plastic sorbetlepel. Zo’n plastic sorbetlepel gebruik je uiteraard voor het verorberen van een sorbet, maar het doet het in de praktijk ook goed als dessert-, latte macchiato- en cocktaillepel. Denk tot slot ook aan goedkope frietvorkjes en plastic bestek van zware kwaliteit, ideaal voor de iets stevigere gerechten.

Moet jouw plastic bestek aan een aantal bijzondere vereisten voldoen en vind je niet meteen wat je zoekt? Dan hoef je echt nog niet te wanhopen. Neem even contact op met onze klantendienst en wij gaan voor jou op zoek naar het benodigde plastic bestek. Want wij helpen jou graag verder.