Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Ja (1)
 2. Nee (1)
Prijs
 1. 33
  78
Manufacturer
 1. Biodore® (1)
 2. Depa (1)
Soort
 1. Eetstokjes & Prikkers (2)
Keurmerk
 1. FSC-keurmerk (1)

Eetstokjes en prikkers

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Eetstokjes en cocktailprikkers kopen bij 4UStore

De categorie eetstokjes en cocktailprikkers bevat alle prikkers en eetstokjes, ook wel chopsticks genoemd. De handige cocktailprikkers worden over het algemeen gebruikt om kleine snacks mee te eten zoals bijvoorbeeld bitterballen, minikroketjes en kleine frikandellen. Verder vindt u in onze shop ook cocktailprikkers in teppo- of knoopdesign. Tot slot zijn er natuurlijk ook de bekende vlaggetjesprikkers die u gebruikt om bijvoorbeeld stukjes haring te eten. Hmm, heerlijk!

Cocktailprikkers, geen feestje is compleet zonder!

De langere cocktailprikkers zijn handig voor bijvoorbeeld saté- of barbecue spiezen, maar u kunt er bijvoorbeeld ook verschillende soorten snoep op prikken. Dat laatste is heel leuk voor kinderen om op school mee te trakteren, zeker op hun verjaardag. Op zoek naar iets origineels? Dan is wellicht een decoratieprikker het overwegen waard. Leuk voor het versieren van ijsjes, smoothies of cocktails. Vlaggenprikkers zijn tot slot al even multifunctioneel inzetbaar. Wij hebben bijvoorbeeld vlaggenprikkers beschikbaar met de vlaggen van verschillende landen. Indien de Rode Duivels spelen kan je dus opteren voor Belgische vlaggenprikkers. Dat vinden supporters en toeristen vast heel leuk!

Eetstokjes voor Aziatische restaurants

De chopsticks of eetstokjes dienen als alternatief voor klassiek bestek. De chopsticks worden voornamelijk gebruikt in Aziatische restaurants. Wij Nederlanders zijn niet altijd even vaardig in het gebruik ervan, maar we willen het zeker wel even proberen. Dat is net zo leuk. En alleen al daarom mag het wat ons betreft niet ontbreken. Wij kiezen enkel en alleen voor eetstokjes van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit dat ook de Aziatische keuken eer weet te bewijzen. Onder andere de eetstokjes van Biodore krijgen wat ons betreft dan ook de nodige aanbeveling. Het gaat om duurzame eetstokjes die steeds in een apart zakje komen. Omdat deze eetstokjes werden gemaakt op basis van bamboe, voelen de eetstokjes ook nog eens goed in de hand en passen de eetstokjes al helemaal in de Aziatische keuken. Wij zijn helemaal gek van de Biodore eetstokjes. Jij toch ook?

Meer bestek bij 4UStore

Kun je naast eetstokjes en cocktailprikkers ook ander bestek gebruiken? Bekijk dan ons houten bestek, kunststof bestek en onze frietvorkjes. Bestel al je wegwerpbestek op één plek bij 4UStore! Heb je vragen over onze eetstokjes of een van onze andere horeca accessoires? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!