Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Cocktail- en amuselepels

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Cocktail- en amuselepels kopen bij 4UStore

Cocktail- en amuselepels zijn speciaal voor amuses, kleine hapjes en warme en koude voorgerechtjes. U komt ze vaak tegen bij recepties, bruiloften en andere cateringevenementen en diners. Perfect voor een walking dinner of om te serveren als hapje tijdens een receptie. De gasten kunnen gewoon blijven staan en een cocktail- of amuselepel nemen terwijl ze genieten van een heerlijk glas champagne of aperitief. 

Cocktail- en amuselepels: voor de lekkerste hapjes met een moderne presentatie

Onze cocktail- en amuselepels zijn perfect voor het presenteren van uw amuses, voorgerechten en andere kleine hapjes. Onze lepels zijn gemaakt van kunststof en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in alle formaten en kleuren. Kies voor een zilver-metal look die vrijwel niet van echt te onderscheiden is met het oog. Natuurlijk is het ook mogelijk verschillende cocktail- en amuselepels te combineren op een bord. Bijvoorbeeld als voorgerecht. Naast de metal look cocktail- en amuselepels zijn er ook transparante en gekleurde verkrijgbaar. Zo kunt u perfect combineren met uw decor en tafelaankleding. Een eigentijdse presentatie van uw culinaire creatie met heerlijke tapas, warme of koude voorgerechtjes. Bekijk onze andere producten uit de amuselijn: onder andere cups, schotels en schaaltjes.

Chinese cocktail- en amuselepel

De Chinese cocktail- en amuselepel is een stuk breder dan de andere cocktail- en amuselepels. Hij is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en volledig recyclebaar. Zeer milieuvriendelijk dus. Daarnaast een moderne vormgeving en een groter oppervlak, zodat uw bewerkelijkere hapjes op kunt plaatsen. Verkrijgbaar in zwart en zilver-metallic.   

Andere soorten bestek bij 4UStore

Heb je vragen over de cocktail- en amuselepels, een van onze andere soorten bestek of horeca accessoires? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen adviseren!