Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Bestek

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Bestek, want eten met handen kan leuk zijn, maar de meeste mensen zullen toch kiezen voor een vork, mes en lepel. U heeft de keuze uit plastic, hout of metallic wat vrijwel niet van echt bestek is te onderscheiden. Ons wegwerp bestek is geschikt voor eenmalig gebruik en wordt gebruikt en is geschikt voor cateringdoeleinden. Voor iedere gelegenheid of gerecht hebben wij een passend bestek in ons assortiment. Denk aan barbecues, chique bedrijfsfeesten en picknicks. Maar ook eenvoudig een gebakje of appelflap met de collega’s. Ons wegwerp bestek is verkrijgbaar in verschillende formaten, kwaliteiten en prijsklassen. Daarnaast bieden wij ook een groot aantal minder milieubelastende varianten passende bij een bewuste levensstijl. Deze zijn voorzien van een Eco Rating ontwikkeld in samenwerking met Stichting Natuur en Milieu.

Bestek: verschillende varianten

Onze kunststof variant is praktisch en efficiënt. Altijd handig om op voorraad te hebben! Een spontane barbecue of een dagje naar het strand. U neemt u wegwerp-borden en bestek mee en u bent vertrokken! Het kunststof bestek is voordelig en van uitstekende kwaliteit. Het lichtgewicht bestek is eenvoudig te stapelen en neemt om deze reden weinig ruimte in. Het metallic bestek heeft een luxueuze uitstraling en is vrijwel niet van echt te onderscheiden. Ze zijn stevig, solide, elegant en bij uitstek geschikt voor lunches en diners; in het geval dat afwassen geen optie is. De messen, vorken en lepels zijn vervaardigd uit stevig kunststof. Tot slot het houten bestek. Erg interessant voor lunchrooms en festivals of pop-up restaurants, zoals we die tegenwoordig vaak tegenkomen. Het houten bestek geeft een bewuste en rustieke uitstraling aan uw evenement. Naast bestek zijn er natuurlijk nog andere alternatieven als frietvorkjes, eetstokjes en meer.

Wegwerp bestek kopen bij 4UStore

Toegegeven: friet laat zich eigenlijk ook gewoon met de vingers naar binnen smikkelen. Toch is het eten met bestek nog steeds een must. Daarom vind je bij 4UStore een ruim assortiment aan wegwerp bestek speciaal voor grootverbruikers. Een ruim assortiment, maar niet louter beperkt tot een brede keuze aan lepels, messen en vorken. Bij 4UStore vind je jouw wegwerp bestek immers ook op basis van verschillende materialen. Eetstokjes voor een Chinees restaurant? Frietvorkjes? Of toch liever kunststof wegwerp bestek? Bij ons vind je het allemaal.

Kunststof wegwerp bestek kopen bij 4UStore

In de eerste plaats behelst ons assortiment een ruime keuze aan kunststof wegwerp bestek. Het gaat om kunststof lepels, messen en vorken en dit alles in verschillende stijlen, lengtes en kleuren. Blauw, transparant, parelmoer, oranje of zelfs geel? Geen probleem! Hiernaast bevat de lijn kunststof disposable bestek ook een aantal bijzondere varianten. Denk onder andere aan frietvorkjes die al dan niet voorzien zijn van een snijrand en met hun drie tanden heerlijk stevig zijn. Zij komen uiteraard in extra grote verpakkingen want ze zijn er voornamelijk voor snackbars. Tot slot zijn er de cocktail- en amuselepels op basis van kunststof. Deze cocktail- en amuselepels zijn heel stijlvol en laten zich graag mooi etaleren, zoals jouw hapjes het verdienen.

Tip: Onze cocktail- en amuselepels zijn ook verkrijgbaar in zilver- en metaallook. Op die manier zien ze er even kwalitatief uit als klassieke amuselepels, maar kan je ongeacht de verzorgde presentatie toch rekenen op de voordelen van kunststof wegwerp bestek.

Houten wegwerp bestek kopen bij 4UStore

Kunststof wegwerp bestek is stevig en sterk. Toch zweren sommigen eerder voor houten wegwerp bestek. Dergelijk wegwerp bestek is immers niet alleen duurder maar ook duurzamer. Daarom hebben ook wij van 4UStore houten wegwerp bestek opgenomen in ons assortiment. Het gaat niet alleen om krachtige exemplaren maar ook om duurzame varianten voor andere disposable producten. Denk bijvoorbeeld aan onze biologisch afbreekbare frietvorkjes op basis van hout.