Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bekers

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Disposable totaal heeft een ruim aanbod van wegwerp artikelen. Zo zijn er diverse soorten wegwerp bekers en glazen. Een voorbeeld van dit zijn de kartonnen koffiebekers. Deze komen goed van pas voor diverse evenementen of voor op kantoor. De koffiebekers van karton zijn erg handig en in verschillende stijlen beschikbaar. Disposable totaal heeft ook biologisch afbreekbare koffiebekers en de bekende schotse ruit koffiebekers. 

Houd uw koffie langer lekker!

Om de koffie optimaal te beschermen tegen kou en wind zijn er ook koffiebeker deksels, super handig voor het reizen of om knoeien te voorkomen. De wegwerp koffiebekers zijn van goede kwaliteit en kunnen de warmte van de inhoud zonder probleem doorstaan. De koffiebekers zijn natuurlijk ook te gebruiken voor andere inhouden dan koffie. Thee, warme chocomel of gewoon wat fris kunnen ook prima worden geconsumeerd met deze bekers.

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,7 / 10

Gebaseerd op 693 beoordelingen

Nathalie "Top opvolging. Ook de nazorg en technische ondersteuning bij de geleverde koffieautomaat bevestigen een hoog klantgericht niveau en een hoge exper ..."

18 jan. 2019