Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Soepbekers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Soepbekers

Soep, wie houdt er niet van? Vooral in bedrijfskantines en op kantoren wordt er menig soepje gegeten. Dan gaat het om zowel verse soep als instant soep. Even snel een lekkere opkikker om vier uur! Men kiest het over het algemeen voor deze soep uit een kartonnen beker te eten dan wel te drinken. Dit bespaart namelijk afwas en dus tijd.

Kartonnen soepbekers en Take Away

Kartonnen soepbekers vindt u op Disposabletotaal.nl in vele varianten en formaten. Natuurlijk de gekende Cup-a-Soup bekers, maar daarnaast ook biologisch afbreekbare soepbekers die beter te rijmen zijn met een bewuste levensstijl. Bijvoorbeeld de Bio Hot Cup met een aantrekkelijk design. Verder de Hot Cup beker. Deze is voorzien van een eenzijdige coating aan de binnenzijde en een neutraal uiterlijk. De Food-to-go beker is zowel geschikt voor soep als pasta, noodles en wokmaaltijden. Hij is hittebestendig en om deze reden ideaal voor het aanbieden van warme maaltijden. De buitenkant wordt niet warm. Dit zorgt ervoor dat u ‘m tijdens het eten makkelijk in de hand kunt houden. Ook is er overigens een passend deksel verkrijgbaar, wat de Food-to-go beker bij uitstek geschikt maakt voor take away maaltijden.

Soepbekers: Hartstikke praktisch

Soep is erg populair op de werkvloer. Niet in de laatste plaats dankzij de ‘vier uur Cup-a-soup reclames’. Het is gezond, licht verteerbaar en zorgt voor een serieuze opkikker in de middaguren. Daarnaast is het eenvoudig klaar te maken en relatief goedkoop. Bedrijven die in Cup-a-soup voorzien voor hun medewerkers, kopen ook vaak de bijbehorende bekers van hetzelfde merk. Deze zijn vaak een stuk duurder dan merkloze soepbekers van dezelfde kwaliteit. Dit betekent dat deze budgetvriendelijke variant uw jaarlijks heel wat kan besparen. Bovendien zijn onze kartonnen soepbekers ook voorzien van aantrekkelijke designs en verkrijgbaar in verschillende formaten. Doe er uw voordeel mee! Maakt u overigens gebruik van een stand alone automaat, – met één uitgiftepunt voor beker, soep en lepel – zorg er dan voor dat u de juiste beker kiest om storingen van de machine te voorkomen. U bent natuurlijk van harte welkom contact met ons op te nemen voor deskundig advies.