Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Salad shakers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Salade beker kopen bij 4UStore

Een salade beker, ook wel eens een Salad Shaker genoemd, is een heel innovatief product. Het bestaat enerzijds uit een transparant bekertje waarin een salade wordt gepresenteerd. Anderzijds is het voorzien van een meegeleverd deksel. De Salad Shaker is zo vormgegeven dat de klant de salade uitbundig kan inspecteren om zo de versheid ervan na te gaan. Voor klanten is dat immers niet onbelangrijk en zo onderstreep jij de kwaliteit van jouw producten.

De vele mogelijkheden van een salade beker

Hoewel we het een salade beker of Salad Shaker noemen, kan je het ook voor andere producten gebruiken. Zo zien we dat klanten steeds vaker een salade beker gebruiken voor het verkopen van vers fruit of desserts zoals cheesecake en tiramisu. Ook bij een barbecue of een tuinfeestje doet de salade beker het heel goed. Toch kan de salade beker ook worden gebruikt voor rechtstreekse verkoop aan consumenten. Het houdt het gezond product immers veel langer vers en bovendien voorziet het het van een stevige verpakking. Ideaal voor onderweg!

De Salad Shaker heeft z’n naam niet gestolen

Dat de salade beker in het Engels Salad Shaker wordt genoemd, mag helemaal geen toeval heten. Deze salade beker is immers meer dan gewoon een beker die je met overheerlijke salade, tomaat, pasta en advocado vult. De salades worden immers vooraf als mise en place klaargemaakt waarna de klant de salade enkel nog hoeft te shaken. Dankzij deze salade beker blijven salades lekker lang knapperig en behouden ze hun smaak. Het deksel is hierbij goed afsluitbaar, terwijl de salade beker toch een lichtgewicht is. De Salad Shaker is heel stevig en dus ideaal om mee te nemen onderweg. Naar het werk, naar school of tijdens het sporten: de salade beker staat keer op keer z’n mannetje.  De enige voorwaarde? Dat het deksel goed dicht werd geklikt.

De salade beker van Disposabletotaal.nl

Met deze handige Salade 2 Go beker (oftewel; een saladebeker om mee te nemen) houd je onderweg je salade heerlijk vers en knapperig zoals je deze gewend bent! Hij is ideaal voor op je werk, op school of een andere locatie naar keuze. Je hoeft enkel een vork te regelen! De salade beker bevat verder een apart compartiment voor een dressing of saus. Sla vandaag je slag nog en schaf deze super handige beker aan! Dat is ook niet het enige wat wij qua bekers hebben. Wat dacht je van onze mooie soepbekers, en onze eigen bekerhouders. Koop ze vandaag nog!