Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Party cups

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Redcups kopen bij 4UStore

Wie al eens naar een Amerikaanse jongerenfilm of serie heeft gekeken, kent de Redcups vast wel. Onder andere in de film American Pie komen ze wel vaker voor. De American Redcups worden er gebruikt omdat alcohol in de Verenigde Staten voor tieners een no-go is. De inhoud van de beker is dankzij de Redcups niet zichtbaar. Zo zijn ze symbool komen te staan voor de jonge en ongeremde pret, waardoor ze ook wel eens Party cups worden genoemd. Je kan ze uiteraard ook gebruiken als Beerpong bekers of tijdens jouw Amerikaans themafeest.

Ideale Redcups voor een spelletje Beerpong

Een spelletje Beerpong kan je enkel spelen met geschikte Beerpong bekers. Zo’n Beerpong bekers moeten voldoende stijlvol zijn en aansluiten bij de Amerikaanse sfeer. Op vlak van uitstraling zijn Redcups dus automatisch een goed idee. Toch moeten Beerpong bekers aan nog een aantal extra vereisten voldoen. Zo moeten ze voldoende ruimte bieden voor bier, moeten ze voorzien zijn van een schuimkraag en moeten ze ook nog eens heel stevig zijn opdat een spelletje Beerpong in alle intensiteit kan worden gespeeld. We hoeven vast niet te zeggen dat je met onze Redcups altijd safe bent? Overdrijf natuurlijk niet en kies dan wel voor Party Cups met een beperkte inhoud.

Kenmerken van onze Redcups

Bij 4UStore zetten we in op een ruim aanbod aan Redcups. Zo zijn er bijvoorbeeld kleine Redcups die een inhoud hebben van 60ml. Zij worden vaak gebruikt voor de eerder sterkere alcoholische dranken. Het volume loopt echter al snel op tot zo’n 400 ml. Deze Redcups zijn er dan weer voornamelijk voor frisdrank of heerlijke mocktails. Hoe dan ook werden de Redcups stuk voor stuk gemaakt van extra stevig plastic en liggen ze uitstekend in de hand. De brede kraagring, de opvallende rode kleur en de extra grip maken ze dan ook extra functioneel. Ben je eerder op zoek naar een variant voor de typerende rode Beerpong bekers? Dan kan je ook kiezen voor onze blauwe Party Cups.

De Redcups van Disposabletotaal.nl

De Redcups in ons assortiment hebben diverse maten en ook dus verschillende afmetingen. Zo kies je voor jezelf de beste Redcup voor jouw perfecte feestje. Ook kan je kiezen tussen de blauwe en rode variant. De blauwe is wél maar in één (for)maat beschikbaar. Sla vandaag nog je slag! Wij verkopen ook meer bekers bij Disposabletotaal.nl. Wat dacht je van milkshakebekers, of automatenbekers. Enorm handig voor op werk of thuis!