Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (3)
Prijs
 1. 61
  127
Manufacturer
 1. Neutraal (3)
Materiaal
 1. Karton (3)
Inhoud
 1. 300 ml (1)
 2. 400 ml (1)
 3. 500 ml (1)

Milkshakebekers

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Wie drinkt er nu niet graag een verkoelende frisdrank of heerlijk milkshake of smoothie uit een coole beker? In deze categorie vindt u kartonnen bekers met een cool en fris design; want een passende beker bij uw favoriete drankje drinkt toch het lekkerst. Op warme dagen kan ook een milkshake goed smaken. De I’m a Cool Cup maakt onderdeel uit van de I’m a …lijn, bekend van onder andere de kartonnen koffiebekers: I’m a Hot Cup. Hoe komen ze erop? Toch liever een gezond alternatief? Kies dan voor een smoothie boordevol met vitaminen en vezels. Smoothies kunnen natuurlijk geserveerd worden in onze frisdrank en milkshake bekers, ook wel bekend als Cold cup-bekers.

Budgetvriendelijke alternatieven

Op zoek naar een goedkoper alternatief? Wellicht is een merkloze kartonnen beker het overwegen waard. Deze merkloze bekers bieden een uitstekende isolerende werking en zijn van hoge kwaliteit. Alle frisdrank en milkshake bekers zijn verkrijgbaar in diverse formaten en prijsklassen. Heeft u vragen wat betreft onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Milkshake bekers kopen bij 4UStore

Een heerlijke milkshake boordevol knotsgekke toevoegingen zoals banaan, vanille en aardbei: wie houdt er nu niet van? Ook jouw klanten zullen er vast graag van smullen. Toch is het belangrijk dat zo’n milkshake helemaal af is. Een hippe toevoeging, een gepast rietje en geschikte milkshake bekers zijn bijvoorbeeld een must. Bij 4UStore vind je uiteenlopende milkshake bekers in neutrale maar ook opvallende kleuren. Zelfs toffe prints en leuke opschriften zijn voor ons geen probleem. Het gaat hierbij zowel om kartonnen bekers als om plastic bekers. Kortom: bij ons vind je altijd wel geschikte milkshake bekers terug.

Refresh Yourself of toch eerder Cool Cup milkshake bekers?

In onze lijn milkshake bekers met toffe prints zijn er in de eerste plaats deze uit de lijn “I’m a”. We kennen deze lijn onder andere van de kartonnen koffiebekers met als opschrift “I’m a Hot Cup”. Voor de milkshake bekers gaat het dan weer om kartonnen bekers met daarop het opschrift “I’m a Cool Cup”. Logisch, want een goede milkshake laat zich graag heerlijk koel drinken. Ook milkshake bekers met andere opschriften zijn bij ons verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de kartonnen bekers met het opschrift “Refresh yourself” of de plastic bekers met daarop “Enjoy”.

Kartonnen milkshake bekers kopen bij 4UStore

Op vlak van kwaliteit zijn de kartonnen bekers en plastic bekers elkaars evenknie. Toch hebben de kartonnen bekers een extra voordeel: ze zijn veel duurzamer. Anderzijds zijn plastic bekers dan weer goedkoper. Ben je op zoek naar een ideale middenweg? Dan kan je ook kiezen voor de kartonnen milkshake bekers zonder opschrift. Het gaat om merkloze milkshake bekers die eigenlijk gewoon een evenwaardige isolerende werking hebben. Ze komen bovendien in extra grote hoeveelheden en zoals steeds is onze staffelkorting gewoon van toepassing. Het enige wat ze missen is een print of een opschrift. Maar hierdoor zijn deze kartonnen milkshake bekers wel veel goedkoper.