Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (13)
Prijs
 1. 36
  118
Materiaal
 1. Karton (1)
 2. PS Plastic (12)
Inhoud
 1. 100 ml (1)
 2. 150 ml (6)
 3. 180 ml (6)

Plastic koffiebekers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Plastic koffiebekers kopen bij 4UStore

Disposabletotaal.nl levert naast kartonnen koffiebekers natuurlijk ook plastic koffiebekers. Hartstikke handig voor kinderfeestjes en barbecues in de zomer. Het is natuurlijk veel te gevaarlijk om kinderen uit echte glazen te laten drinken. Plastic koffiebekers zijn veel veiliger. Bovendien zijn ze helemaal niet zo belastend voor het milieu als soms wel eens wordt beweerd. Door inzameling en recycling kan de belasting van het milieu tot een minimum worden beperkt. Niet minder dan 80% van dit materiaal wordt opnieuw gebruikt. Daarnaast hangt de mate van milieubelasting vooral van uzelf af: hoe vaak u afwast en of u ervoor kiest uw afval te recyclen speelt een minstens even grote rol.

Plastic koffiebekers: Handig en multifunctioneel

Plastic koffiebekers worden gebruikt op kantoor, op feestjes en barbecues, maar ook gewoon thuis. Het scheelt u een berg aan afwas en deze tijd kunt u spenderen aan de leukere dingen in het leven, zoals uw familie en vrienden. De plastic koffiebekers zijn zeer vriendelijk van prijs en kunnen zelfs meerder keren worden gebruikt. Hierdoor zijn ze heerlijk multifunctioneel. Toch zorgen ze ook voor een toegenomen gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan de eenvoudige stapelbaarheid en het compact design. Ook op drukke feestjes hoef je dus heus geen hele keuken te reserveren: een kleine bar volstaat om iedereen van de beste koffie te voorzien.

Verschillende soorten plastic koffiebekers verkrijgbaar

Geen enkele koffie is identiek en ook van onze plastic koffiebekers kan dat worden gezegd. Zo beschikken wij bijvoorbeeld niet alleen over de standaard plastic koffiebekers, maar ook over speciale kopjes met een oor. Of wat dacht je van onze espressobekers en onze plastic koffiebekers met mokkakleur? Zo’n verscheidenheid aan plastic koffiebekers is ideaal om verschillende koffieproducten van elkaar te onderscheiden en een vlotte bediening toe te staan. Maar de plastic koffiebekers zijn ook gewoon extra leuk en stijlvol, zoals we het ook van jouw tuinfeestje mogen verwachten.

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 798 beoordelingen

Z&O Schoonmaakbedrijf "Prijs en kwaliteit"

17 mei 2019