Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Plastic koffiebekers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic koffiebekers kopen bij 4UStore

Disposabletotaal.nl levert naast kartonnen koffiebekers natuurlijk ook plastic koffiebekers. Hartstikke handig voor kinderfeestjes en barbecues in de zomer. Het is natuurlijk veel te gevaarlijk om kinderen uit echte glazen te laten drinken. Plastic koffiebekers zijn veel veiliger. Bovendien zijn ze helemaal niet zo belastend voor het milieu als soms wel eens wordt beweerd. Door inzameling en recycling kan de belasting van het milieu tot een minimum worden beperkt. Niet minder dan 80% van dit materiaal wordt opnieuw gebruikt. Daarnaast hangt de mate van milieubelasting vooral van uzelf af: hoe vaak u afwast en of u ervoor kiest uw afval te recyclen speelt een minstens even grote rol.

Plastic koffiebekers: Handig en multifunctioneel

Plastic koffiebekers worden gebruikt op kantoor, op feestjes en barbecues, maar ook gewoon thuis. Het scheelt u een berg aan afwas en deze tijd kunt u spenderen aan de leukere dingen in het leven, zoals uw familie en vrienden. De plastic koffiebekers zijn zeer vriendelijk van prijs en kunnen zelfs meerder keren worden gebruikt. Hierdoor zijn ze heerlijk multifunctioneel. Toch zorgen ze ook voor een toegenomen gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan de eenvoudige stapelbaarheid en het compact design. Ook op drukke feestjes hoef je dus heus geen hele keuken te reserveren: een kleine bar volstaat om iedereen van de beste koffie te voorzien.

Verschillende soorten plastic koffiebekers verkrijgbaar

Geen enkele koffie is identiek en ook van onze plastic koffiebekers kan dat worden gezegd. Zo beschikken wij bijvoorbeeld niet alleen over de standaard plastic koffiebekers, maar ook over speciale kopjes met een oor. Of wat dacht je van onze espressobekers en onze plastic koffiebekers met mokkakleur? Zo’n verscheidenheid aan plastic koffiebekers is ideaal om verschillende koffieproducten van elkaar te onderscheiden en een vlotte bediening toe te staan. Maar de plastic koffiebekers zijn ook gewoon extra leuk en stijlvol, zoals we het ook van jouw tuinfeestje mogen verwachten.

Koffiebekers van plastic zijn duurzaam

Vele mensen denken dat plastic niet duurzaam, en dus niet milieuvriendelijk is. Maar niets is minder waar. Plastic koffiebekers zijn in tegenstelling tot papier en karton wel milieuvriendelijk. Kartonnen koffiebekers zijn vervuild van de inhoudresten. Bij papieren koffiebekers geldt het dat ze niet bij oud papier mogen (mits ze gerecycled kunnen worden). Schaf daarom de plastic koffiebekers van Disposabletotaal.nl, deze koop je in grote getalen in en kan je dus in veelvoud gebruiken! Daarnaast verkopen wij ook drinkbekers & koffielepeltjes en roerstaafjes. Sla vandaag je slag.