Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Koffielepeltjes en roerstaafjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Roerstaafjes en wergwerp-koffielepeltjes zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Twee varianten vindt u in ons assortiment, namelijk hout en kunststof. Uiterst praktische lepels en roerstaafjes geschikt voor eenmalig gebruik. 

Lepeltjes en roerstaafjes: niet enkel voor koffie en thee

U gebruikt ze overigens niet enkel voor de koffie, thee of warme chocolademelk. Ook bij het eten van instant-soepen als Cup-a-Soup is een lepeltje natuurlijk geen overbodige luxe. Onze roerstaafjes zijn verkrijgbaar in kunststof of hout. De houten lepeltjes en roerstaafjes zijn voorzien van een speciale behandeling zodat men geen last heeft van splinters. Het overgrote deel van ons assortiment wordt geleverd in een handige dispenserdoos die hersluitbaar is. Ook ideaal dus voor onder andere cateringevenementen, buffetten en festivals.

Lepeltjes en roerstaafjes: onmisbaar

Onze functionele roerstaafjes en lepeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en passen prima in de meest voorkomende bekerformaten. Ze zijn stevig en bestand tegen de temperatuur van warme dranken. Daarnaast mengen ze melk, suiker en soep perfect met vloeistof. U vindt producten in ons assortiment van onder ondere Retro, Depa en Bright. Bright is een meer milieuvriendelijke variant die een lagere milieu-impact kent dan vergelijkbare wegwerp-roerrietjes. Dit product scoort zelfs een 5 op de ECO-rating Stichting Natuur & Milieu. Vragen of opmerkingen, neem dan snel contact met ons op. Wij staan voor u klaar!