Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (1)
Prijs
 1. 31
  59
Manufacturer
 1. (1)
 2. I'M a HOT CONCEPT (1)
Materiaal
 1. Karton (1)
Inhoud
 1. 100 ml (1)

Kartonnen koffiebekers

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

In onderstaande vindt u een kleine selectie van ons aanbod kartonnen koffiebekers. Onder andere de merken Caffé, I'm a Hot Cup en de Schotse Ruit beker vindt u in onze webshop. Daarnaast natuurlijk neutrale en biologisch afbreekbare alternatieven. Een steeds groter deel van de omzet van espressobars en lunchrooms en broodjeszaken komt uit take away. Het is dan ook van belang dat u uw koffies en andere warme dranken als thee en chocolademelk serveert in een aantrekkelijke koffiebeker van goede kwaliteit. 

Caffé koffiebekers

De Caffé-koffiebeker is dé take away-koffiebeker. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten: van 120 cc voor een heerlijke espresso-koffie tot 350 cc en 450 cc voor onder andere koffie verkeerd en latté macchiato’s. Ook erg handig zijn de passende draagtrays voor wanneer uw gasten meerdere koffies willen meenemen. De draagtrays zijn verkrijgbaar in een 2- en 4-beker variant. De Caffé-lijn is voorzien van een aantrekkelijke kraft look en vervaardigd uit stevig karton dat voor een goede isolatie zorgt. Zo blijven uw warme dranken geruime tijd op temperatuur en ook voorkomt de dikke buitenwand dat u uw handen brandt. De Caffé-koffiebeker is van zeer hoge kwaliteit en één van de beste in zijn prijsklasse.

I'm a Hot Cup koffiebekers

De I’m a Hot Cup koffiebeker is voorzien van een hip, trendy design en een uitdagende boodschap. De to-go koffiebeker is verkrijgbaar in verschillende maten en zodoende geschikt voor thee, koffie, latte’s, gluhwein, warme chocolademelk en meer. De I’m a Hot Cup is zonder twijfel de meest populaire kartonnen koffiebeker van Nederland. U ziet ‘m dan ook vaak terug op televisie en in magazines in de handen van bekende Nederlanders.

I’m a Hot Cup: gebruik en toepassing

De I’m a Hot Cup is geschikt voor gebruik op diverse locaties: van restaurant en lunchroom tot cafetaria. De I’m a Hot Cup koffiebeker is voorzien van een speciale coating en een dikke wand zodat warme dranken zeer lang op temperatuur blijven. Het wordt ten slotte niet gewaardeerd wanneer men op kantoor aankomt met een koude chai latte. Voor ieder formaat I’m a Hot Cup koffiebeker is een passend deksel verkrijgbaar. Dit deksel is voorzien van een handig drinkgat, zodat men het deksel niet hoeft te verwijderen om de koffie te drinken. Dit zou namelijk voor vervelende ongelukken kunnen zorgen in de trein of auto. Van hetzelfde I’m a concept zijn er overigens ook papieren tassen voor ontbijt en ijs- en milkshake-bekers verkrijgbaar met de briljant gevonden namen I’m a Breakfast Bag en I’m a Cool Cup. Ook deze producten zijn natuurlijk terug te vinden in ons assortiment.

Neutrale koffiebekers

Op zoek naar een hoge kwaliteit, neutrale koffiebeker? Dan bent u bij Disposabletotaal.nl aan het juiste adres. Ons uitgebreide assortiment koffiebekers biedt een flink aantal onbedrukte varianten in wit of met een vintage ‘karton’-look die op dit moment zo populair is en men vaak tegenkomt in hippe espressobars en lunchrooms. Het bieden van de mogelijkheid koffie mee te nemen, kan zorgen voor een flinke omzet verhoging en de investering is minimaal.

Neutrale koffiebekers: Reclame

Neutrale koffiebekers zijn uitermate geschikt om zelf te bedrukken. Uw eigen logo of een aanstekelijke tekst op een koffiebeker is uitstekende reclame voor weinig geld. Wanneer iemand een koffie bij u koopt en deze meeneemt in een drukke trein, wordt uw merk door honderden mensen gezien. Doe er uw voordeel mee! De neutrale koffiebekers zijn overigens scherp geprijsd, maar van hoge kwaliteit. Zowel geschikt voor warme als koude dranken.

Schotse ruit koffiebekers

De Schotse ruit koffiebekers – de Scotty – kent iedereen natuurlijk wel: de rode koffie beker met zwart en gele strepen. Het is een relatief smalle beker die fijn drinkt. Hij is bij uitstek geschikt voor het drinken van koffie en thee, chocolademelk of andere warme draken. U zult ze voornamelijk tegengekomen zijn op kantoor, maar ook op evenementen, bijeenkomsten en andere gelegenheden doet de Schotse ruit kartonnen koffiebeker uitstekend dienst.

Biologisch afbreekbare koffiebekers: toepassingen

Gebruik de biologisch afbreekbare koffiebekers voor zowel warme – koffie, thee, chocolademelk en glühwein – als koude dranken – frisdrank, wijn en zelfs bier. U kunt ze overal gebruiken: op kantoor, tijdens een gezellige barbecue en zelfs op festivals komt u ze tegen. Een multifunctionele beker die niet belastend is voor het milieu. Vele gemeenten hebben de plastic en kartonnen koffiebekers al geruime tijd afgezworen. Helpt u ook mee aan een beter milieu?