Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Categorie
 1. Kartonnen koffiebekers (2)
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (1)
Prijs
 1. 31
  59
Manufacturer
 1. (1)
 2. I'M a HOT CONCEPT (1)
Materiaal
 1. Karton (1)
Inhoud
 1. 100 ml (1)

Koffiebekers

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Kartonnen koffiebekers leveren wij voor zeer scherpe prijzen. In ons assortiment kartonnen koffiebekers vindt u onder andere de welbekende Schotse ruit-beker, de Milano, Caffé, en de I’m a Hot Cup-koffiebekers. Daarnaast nog een aantal neutrale varianten zonder opdruk, die u zelf zou kunnen laten bedrukken met uw eigen logo of design. Natuurlijk vindt u biologisch afbreekbare kartonnen koffiebekers in het assortiment. Deze zijn minder belastend voor het milieu. Deze duurzame kartonnen koffiebekers zijn namelijk voor 100 procent composteerbaar en gecertificeerd volgens EN-13432; wat betekent dat u ze gewoon in de groene container kunt deponeren. De biologisch afbreekbare kartonnen koffiebekers zijn voorzien van een milieuvriendelijke, bioplastic coating. Deze coating maakt de biologische afbreekbare koffiebekers zowel bruikbaar voor het drinken van warme als koude dranken.

Koffiebekers: Uitermate praktisch

Onze koffiebekers, allen uiteraard aan zeer scherpe prijzen, zijn beschikbaar in zowel kartonnen als plastic versies.

Plastic uitvoering

Plastic bekers zijn handig en goedkoop. Ze zitten makkelijk in de hand en zijn van uitermate goede kwaliteit. Plastic kopjes worden bovendien vaak gebruikt als automatenbekers vanwege de lage kostprijs en de hoge kwaliteit. Uiteraard kunnen ze dus ook op uw feestje niet ontbreken.

Espresso koffiebekers

Espresso is het resultaat van heet water dat onder hoge druk door zeer fijn gemalen koffie wordt geperst. Het hoort steeds in een klein kopje gedronken te worden en dus moeten ook de bekers aan dit espressoformaat aangepast worden.   Naast de bekende klassieke plastic kopjes hebben wij dan ook espresso koffiebekers opgenomen in ons assortiment. Het gaat om plastic versies die zowel gebruikt kunnen worden op kantoor als op feestjes, barbecues of gewoon thuis. Deze espresso kopjes kunnen verkregen worden in dozen van 4.200 stuks – en dat aan echte spotprijzen. 

Koffiebekers met oortje

Plastic kopjes hebben het voordeel dat ze makkelijker zijn om vorm te geven. Daarom vinden we bijvoorbeeld koffiebekers met een oortje enkel terug in plastic uitvoering. Handig drinken uit een disposable koffiebeker, maar toch kunnen genieten van het praktisch karakter van een echt kopje? Kies voor een espresso plastic kopje (verkrijgbaar in witte uitvoering of in opvallend karamel). Ideaal voor warme dranken, maar ook als teken dat je jouw gasten nu net iets meer kwaliteit wilde schenken. Gastvrijheid zit hem uiteindelijk steeds in de kleinste details.

Kartonnen uitvoering

Kartonnen koffiebekers zijn over het algemeen net iets duurder dan plastic koffiebekers, maar daar staan anderzijds wel enkele grote voordelen tegenover. Zo zorgt het karton bijvoorbeeld voor een betere isolatie (dikkere buitenwand) waardoor u uw handen niet brandt, maar waardoor de koffie ook gedurende een veel langere tijd warm blijft.  De kopjes zijn van hoogstaande kwaliteit en ook geschikt voor take away doeleinden. 

Scotty koffiebekers

De gekende rode beker naar Schots model, ideaal voor op kantoor, op een barbecue of bij andere evenementen. Het is een kwalitatief hoogstaande kartonnen beker voor normaal gebruik. Vanwege de lage kostprijs ook geschikt voor drukke evenementen. 

Coffee-to-go

Onze coffee-to-go kartonnen koffiebekers worden vaak gebruikt voor take away. U zult ze ongetwijfeld al vele malen zijn tegengekomen in de trein, op het station en op het vliegveld. Vergeet overigens niet passende deksels bij te bestellen! Deze kartonnen to-go-koffiebekers hebben een iets dikkere wand en dus een betere isolatie. Dit zorgt ervoor dat men de handen niet brand aan de warme koffie of thee. De smallere kartonnen koffiebekers zoals de Schotse ruit-beker is bedoeld voor gebruik op kantoor. Superhandig en tijdbesparend. U en uw werknemers zijn namelijk geen tijd meer kwijt aan die vervelende afwas.

Biologisch afbreekbare koffiebekers

De laatste jaren kwam er steeds meer kritiek op het wegwerpgedrag van vele Nederlanders. Fabrikanten van disposable kopjes hebben reeds de nodige moeite gedaan. Zo zijn zowel kartonnen als plastic koffiekopjes intussen volledig recycleerbaar, anderzijds slechts op voorwaarde dat ze correct in de afvalbak werden gedeponeerd. Maar wat nu als dergelijke plastic koffiebekers in de natuur achterblijven? Een plastic koffiebeker heeft een afbreektijd van enkele jaren. Bij een kartonnen koffiebeker gaat het inderdaad al iets sneller en zal het slechts een half jaar duren. Wilt u  echter volledig biologisch afbreekbare kopjes met een nog kortere afbreektijd? Speciaal voor u hebben wij biologisch afbreekbare kopjes in ons assortiment opgenomen. Het gaat stuk voor stuk om multifunctionele koffiebekers zonder potentiële schade voor het milieu.  Het is aan de gasten om een en ander in de vuilnisbak te deponeren, het is aan de gastheer om  het goede voorbeeld te geven.