Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (1)
Prijs
 1. 63
  121
Manufacturer
 1. Depa (5)
Materiaal
 1. Karton (4)
Inhoud
 1. 100 ml (1)
 2. 200 ml (1)
 3. 300 ml (1)
 4. 400 ml (1)

IJsbekers

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

De ijsbekers in ons assortiment zijn voorzien van een dikke buitenwand die zorgt voor een uitstekende isolerende werking. Zo blijven ijsjes geruime tijd op temperatuur en zullen ze niet zo snel smelten als in bijvoorbeeld een hoorntje. Bovendien is ijs eten uit een beker met een lepel vele malen praktischer: uw handen en gezicht blijven schoner.

IJsbekers kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je een ruim assortiment ijsbekertjes. Ze werden speciaal aangepast aan de koude temperaturen waar de heerlijkste ijsjes mee te maken krijgen. Het is een ideaal alternatief voor een hoorntje en is bovendien zowel praktischer als hygiënischer, omdat de handen en het gezicht eenvoudiger schoon blijven. Wij kiezen voor een ruim aanbod aan ijsbekertjes opdat je altijd wel geschikte ijsbekers kopen kan.

IJsbekertjes voor alle soorten ijs

In ons assortiment ijsbekertjes vind je verschillende soorten kartonnen ijsbekertjes. Ze werden stuk voor stuk voorzien van een speciale coating waardoor ijsjes minder snel smelten en de ijsbekertjes minder koud aanvoelen. Hiernaast komen ze in een opvallend fris design, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor particulier gebruik maar ook voor gebruik in snackbars, ijssalons en kantines. Ze doen het zowel goed met schepijs als met frozen yoghurt, softijs en sorbetijs. Indien je het bovendien gebruikt in combinatie met de bij ons verkrijgbare bekerdeksels kan je ze eenvoudig presenteren in combinatie met een leuke topping of een vrolijk kronkelende toef slagroom. Eveneens ideaal voor take away-concepten!

Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren

Een enkel bolletje schepijs of toch maar verschillende bollen in combinatie met verse stukjes fruit? Steeds opnieuw zal een ander formaat zich opdringen. Daarom kiezen wij voor ijsbekertjes met verschillende volumes en waarbij horizontale en verticale vormgevingen elkaar afwisselen. De kleinste ijsbekertjes komen hierbij met een volume van 100ml terwijl de grootste ijsbekertjes dan weer een volume hebben dat oploopt tot maar liefst 500ml.

Toch speelt niet alleen het formaat en het volume van de ijsbekertjes een rol. De ijsbekertjes komen daarom in verschillende kleuren zoals blauw, roze, paars en oranje. Voor elk ijsje heb je dus bijpassende ijsbekertjes in de aanslag. Dat ziet er niet alleen goed uit maar zorgt er ook voor dat de bediening veel vlotter verloopt, zeker bij drukke evenementen. Wil je graag ijsbekertjes kopen in andere kleuren? Neem dan even contact met ons op en wij gaan na wat we voor jou kunnen betekenen. Wij hebben daarbij ook party cups en soepbekers.