Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (3)
Prijs
 1. 52
  66
Manufacturer
 1. Neutraal (3)
Materiaal
 1. PS Plastic (3)
Inhoud
 1. 150 ml (1)
 2. 180 ml (1)
 3. 200 ml (1)

Drinkbekers

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Drinkbeker kopen bij 4UStore

Deze categorie bevat onze drinkbekers. Zowel plastic als kartonnen varianten. Daarnaast ook de welbekende Bright drinkbekers. Deze kunststof bekers zijn minder milieubelastend dan de andere varianten. Organisaties en overheidsinstellingen die duurzaamheidsdoelstellingen hanteren, maken veel gebruik van de Bright drinkbekers. Alle kunststof bekers in deze categorie zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

Een drinkbeker gebruik je ter vervanging van glazen. Het is dan ook veel veiliger. Je kan de drinkbeker voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld een drinkbeker voor water. Zo’n drinkbeker is eenvoudig vormgegeven zonder al te veel poespas. Andere drinkbekers laten zich gebruiken voor cocktails of frisdrank en komen dan weer graag in een leuk jasje. Naar welke drinkbeker je ook zoekt: bij 4UStore is er wel steeds een geschikte drinkbeker te vinden.

Waterbeker kopen bij 4UStore

In de eerste plaats kan je bij 4UStore waterbekers kopen. Het gaat om plastic bekers die extra voordelig zijn geprijsd. De bekers zijn transparant vormgegeven. Niet onbelangrijk, daar het menselijk psyche ons onbewust dwingt om de zuiverheid van het water na te gaan. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat je water liever drinkt uit een glas dan uit een tas. Verder zijn deze plastic bekers voorzien van een horizontale belijning voor extra grip. De ruime kraag biedt overigens ook de nodige ruimte voor sodawater.

Kartonnen bekers kopen bij 4UStore

Bij 4UStore beperken we ons niet alleen tot plastic bekers. Ook kartonnen bekers zijn gewoon bij ons verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de thematische kartonnen bekers van Pepsi Cola die uiteraard in hun bekende jasje komen. Echter zijn er ook kartonnen bekers met een leuke opdruk van een voetballer of andere merkgerelateerde kartonnen bekers zoals deze van Chocomel. Liever een neutrale kartonnen drinkbeker? Dan kies je toch gewoon voor een witte kartonnen drinkbeker! Geef de bekers vervolgens in kartonnen bekerhouders mee aan je klant.

Vind altijd een geschikte beker

Bij 4UStore vind je een ruim assortiment aan drinkbekers en dit van verschillende merken. Een drinkbeker voor wijn of eerder voor frisdrank? Liever kartonnen bekers voor warme dranken zoals koffie? Transparant, ijsblauw of een stevige drinkbeker waarin we een verfrissende cocktail mogen maken? Bij 4UStore vind je het allemaal. Zoals je het intussen wel van ons gewend bent. Sla vandaag uw slag nog en koop in grote getalen onze handige drinkbekers. Handig in gebruik, voor jong en oud, voor thuis of op het werk, voor verjaardagen en partijtjes & ga zo nog maar even door! Biologische afbreekbare bekers van Disposabletotaal.nl! Wij hebben daarbij ook party cups en soepbekers.